De vermissing van de 49-jarige bitcoin (BTC) miljonair en medisch expert Dr. John Forsyth komt tot een noodlottig einde. Na een vermissing van meer dan een week is de Amerikaan dood aangetroffen. 

Forsyth was de mede-oprichter van ONFO coin. Een crypto project bedoeld om de adoptie van digitale valuta toegankelijk te maken voor iedereen. Forsyth was ook werkzaam als arts op de eerste hulp in een ziekenhuis in Missouri. Hij werd op 21 mei als vermist opgegeven toen hij niet op zijn werk verscheen. Voor de arts was dat erg ongebruikelijk en zijn afwezigheid baarde daarom direct zorgen.

De autoriteiten vonden de auto van de arts op 28 mei. De auto stond slechts 2 kilometer van het ziekenhuis waar hij werkte verwijderd. Opmerkelijk genoeg waren Forsyth’s persoonlijke bezittingen, waaronder zijn portemonnee, paspoort, laptop en mobiele telefoons, intact gevonden in zijn auto. Op 30 mei werd John dood aangetroffen met een vermoedelijke schotwond. De lokale politie ziet nog geen reden om over kwaadwillende bedoelingen te speculeren.

Forsyth was vroeg betrokken bij bitcoin (BTC) en blockchain technologie. Hij maakte daarmee veel geld en werd door Forbes bestempeld als een bitcoin miljonair. Met zijn vermogen richtte John samen met zijn broer het ONFO project op. Het achterliggende systeem van network mining zorgt ervoor dat gebruikers munten verdienen door andere mensen (referrals) aan het platform te verbinden. 

Andere crypto miljonairs die overleden

Forsyth is triest genoeg niet de enige crypto miljonair die onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Bob Lee, de chief technology officer van de Cash App, overleed een maand geleden na een steekpartij in San Francisco. De verdachte Nima Momeni werd een aantal weken later opgepakt op verdenking van moord. Een andere bekende crypto fanaat en oprichter van het beveiligingssoftware bedrijf McAfee, John McAfee, pleegde in 2021 in zijn cel zelfmoord. Echter, worden er omtrent McAfee complottheorieën verspreid die het tegendeel beweren.

The post Analyse: Bitcoin miljonair en ONFO coin oprichter dood aangetroffen
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!