Crypto analist Daan Rover, ook bekend als Crypto Rover, heeft in zijn nieuwste YouTube-video zijn visie gedeeld over de huidige staat van Bitcoin (BTC), die al meer dan 91 dagen een consolidatiepatroon vertoont.

Volgens Rover wijst dit lange consolidatieproces op een mogelijke grote doorbraak. Hij stelt dat als Bitcoin uitbreekt, dit een stijging naar maar liefst $75,000 kan betekenen bij een bullish scenario, of een daling naar $63,000 dollar als de markt omslaat.

Technische signalen en marktgedrag

Rover benadrukt dat Bitcoin hogere pieken en dalen aan het vormen is, een teken dat eerdere weerstandsniveaus nu als steun dienen. Dit zou normaal gezien een positief signaal zijn, echter, de hoge financieringsratio’s maken hem sceptisch over de overwegend bullish marktsentiment.

De invloed van short liquidaties

Een ander cruciaal punt dat Rover aanhaalt, is de aanzienlijke hoeveelheid van short liquidaties in Bitcoin, die momenteel tussen de $8 en $9 miljard dollar bedragen. Dit zou kunnen leiden tot een short squeeze, wat een sterke prijsstijging tot gevolg kan hebben.

De crypto analist gelooft dat, ondanks de liquiditeit boven de huidige prijs, Bitcoin uiteindelijk door de weerstand zal breken, met een explosieve stijging tot een doel van $110,000 dollar als gevolg.

Altcoin seizoen in het vooruitzicht

Verder verwacht Rover een groot altcoin seizoen, vooral met munten gerelateerd aan AI, deep technology, memecoins en gaming. Hij heeft zelf aanzienlijk geïnvesteerd in deze altcoins en heeft reeds grote winsten gezien in zijn portfolio. Met de aanstaande release van de spot Ethereum (ETH) ETF, voorspelt hij een toename in investeringen richting altcoins, wat de markt verder kan opstuwen.

Wat nu voor Bitcoin?

Rover concludeert zijn analyse met de voorspelling dat de volgende grote beweging van Bitcoin zal beginnen zodra het boven de $72,000 uitbreekt. Hij moedigt zijn kijkers aan om zich voor te bereiden op een mogelijke explosieve doorbraak.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin op kruispunt volgens crypto analist: Mogelijk $75,000 óf $63,000 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!