Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het goede nieuws is dat Bitcoin (BTC) terugkomt, de markt bloeit en beleggers daar de vruchten van plukken. Nu het effect van de Bitcoin ETF begint af te nemen, begint de prijs van Bitcoin te stijgen en voorspellen analisten meer rally’s naarmate de gespeculeerd bullmarkt dichterbij komt. Ondertussen heeft de Pullix-voorverkoop de cryptogemeenschap verbaasd met meer dan $ 5 miljoen opgehaald. Pullix is een DeFi-munt van het hoogste niveau en zal een verademing zijn voor beleggers die op veel beurzen voortdurend te maken hebben met hoge transactiekosten. Meer details hieronder.

Pullix is getuige van 15.000 deelnemers en zal de voorverkoop binnen 70 dagen beëindigen

Nu Bitcoin terugkomt, zal Pullix in de volgende bull run veel gevestigde crypto’s overtreffen. Zelfs nu het project nieuw is op de cryptomarkt, is de doorlopende voorverkoop van Pullix een groot succes geweest en trok het de aandacht van walvissen op basis van het unieke idee om een hybride handelsplatform te ontwikkelen. Het project heeft in de voorverkoop ruim $ 5 miljoen opgehaald en er wordt verwacht dat er nog meer geld zal worden ingezameld voordat de voorverkoop eindigt.

Nu Binance, Coinbase en Kucoin berucht zijn vanwege de hoge transactiekosten die de winstgevendheid van beleggers verminderen, de voortdurende beveiligingsproblemen en het gebrek aan liquiditeit, zijn beleggers op zoek naar alternatieve platforms om deze lasten te verlichten. Als zodanig zal Pullix het eerste hybride platform zijn dat de kenmerken van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde beurzen samenvoegt. Het Pullix-platform zal een niet-bewaarbeurs zijn, waardoor beleggers een stevige grip en controle over hun activa kunnen krijgen.

Het Pullix-platform zal eersteklas beveiliging, liquiditeit en snellere transactieverwerking bieden om de talloze problemen van de gevestigde beurzen volledig op te lossen. Als gevolg daarvan stroomden investeerders eindeloos naar het Pullix-project. Meer dan 15.000 gebruikers hebben zich al op het platform geregistreerd en tot nu toe zijn er meer dan 80 miljoen PLX-tokens verkocht.

Pullix is genoteerd op CoinGecko en het native token, PLX, een ERC20-token, wordt verkocht voor slechts $0,10. Er is ook een bonus van 10% die nu aan de tokenkopers wordt gegeven voordat het project over 70 dagen wordt gelanceerd. Vroege investeerders die zich in de eerste fase bij de voorverkoop hadden aangesloten, behaalden al een ROI van meer dan 150%.

Naarmate de voorverkoop afloopt, kunnen beleggers een vast dagelijks percentage van de omzet van het platform verdienen via het winstdelingsmodel van het Pullix-platform. Na de voorverkoop zal er een tokenburn-functie zijn om de prijs van de PLX-tokens die al in omloop zijn te stabiliseren. Met een potentiële ROI van 100x bij de lancering is Pullix een top DeFi-munt die investeerders in 2024 een aanzienlijke winst kan opleveren.

Bitcoin (BTC) zal $50.000 bereiken naarmate de marktomstandigheden verbeteren

Bitcoin (BTC) heeft de laatste tijd een opmerkelijke stijging doorgemaakt nadat de nasleep van de Bitcoin ETF begon af te nemen. De Bitcoin-prijs is de afgelopen 90 dagen met 24,73% gestegen, terwijl de weg die naar de bull run leidt aan kracht wint. Na in de afgelopen 30 dagen tussen het hoogste punt van $48.969 en het laagste punt van $38.521 te hebben gehandeld, zou de munt binnenkort een nieuwe vonk kunnen krijgen.

De BTC-prijs heeft de afgelopen week een rally van meer dan 11% gekend, waarbij het handelsvolume en de marktkapitalisatie van Bitcoin ook een opwaartse trend doormaakten. Dit zijn tekenen van een hoge handelsactiviteit die volgens deskundigen de komende dagen tot een rally zal leiden. Nu de voortdurende injectie van walvissen resulteert in de dominantie van de Bitcoin-markt, voorspellen analisten dat de Bitcoin-prijs vóór het einde van het eerste kwartaal van 2024 de $50.000 zou kunnen bereiken.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Bitcoin-prijsvoorspelling: Bitcoin (BTC) zal in februari $50.000 breken, Pullix (PLX) gaat de show stelen voor winst verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!