Leestijd: 5 minuten

De Bone ShibaSwap maakt bij het grote publiek heel erg veel los. Zo zijn er een aantal dingen in het nieuws gekomen zoals dat de oprichters een bedrag gedoneerd hebben van 50% van de totale supply aan Vitalik buterin. Dit werd toen weer gedoneerd aan verschillende goede doelen. Dit was al snel een bedrag dat in de miljarden liep. De Bone ShibaSwap lijkt op Dogecoin omdat ze onder de internet- en crypto liefhebbers populair zijn.

Bij dit artikel gaan we ons verdiepen in de Bone ShibaSwap. Zo gaan we kijken naar de use-case maar ook naar de gemeenschap die achter het project zit en uiteraard gaan we in op de verwachting. Net als de koers, coin en het nieuws over de Bone ShibaSwap. Zo wordt het beeld over het project beter maar ook wat de kracht achter Bone ShibaSwap is. Wat zou de Bone ShibaSwap crypto doen?

Wat is Bone ShibaSwap?

De Bone ShibaSwap coin is er sinds augustus 2020 en gemaakt op het Ethereum netwerk. De Bone Coin is helemaal decentraal en community driven. Het community driven is dan heel erg belangrijk. Ze worden door veel mensen als de dogecoin killer gezien.

De Bone ShibaSwap coin heeft gekozen voor het netwerk van Ethereum omdat het een veilig netwerk heeft maar het wordt over de hele wereld gebruikt. Juist door het gebruik van het Ethereum platform kunnen ze 100% decentraal blijven. Ethereum wil een Decentralized exchange maken zodat de mensen betere beloningen krijgen.

In feite zou de Community die achter Bone ShibaSwap zit vrijheid moeten hebben om makkelijker keuzes te kunnen maken. Nu bood de Ethereum de beste omstandigheden om de Bone ShibaSwap op te zetten.

De oprichters van Bone ShibaSwap coin hebben 50% van de Bone coin aan de oprichter van Ethereum gegeven. Die heeft vervolgens een donatie gedaan aan het Covid fonds in India. Dit had gevolgen voor Bone ShibaSwap koers.

Doordat ETH 2.0 is gekomen zijn de transacties goedkoper maar worden de transacties snellere verwerkt en afgehandeld. Daardoor kan het maar zijn dat de Bone ShibaSwap binnen het DEX-landschap een grote speler gaat worden. Er wordt mee geprofiteerd omdat de Dogecoin populair is, maar het heeft zelf nog grote verwachtingen.

De Bone ShibaSwap vindt dat ze zelf een experiment zijn in decentrale en spontane community building. De gemeenschap heeft het project in het beheer en daardoor laten ze zich sturen. Men zegt dat een grote gemeenschap meer kan bereiken dan een centraal team.

Bone ShibaSwap heeft een aantal belangrijke principes:

 • Ze zijn met niets begonnen
 • Het is gemaakt door mensen over de wereld die nooit eerder samengewerkt hebben. Iedereen kan meedoen. Dus niet door een bedrijf opgezet.

Wat doet de Bone ShibaSwap crypto koers?

Ze zijn begonnen met 1 biljard tokens. Daarvan hebben ze nog eens 50% cadeau gedaan aan Vitalik Buterink. De coins die er zijn kunnen gekocht worden op een open markt omdat ze actief zijn. Zo kan iedereen een de Bone coin op een eerlijke manier halen. De actuele prijs van de Bone ShibaSwap is $ 1.32.

Kijken we naar de eerste koersgegevens van de Bone ShibaSwap dan zijn de eerste koersgegevens afkomstig van september 2021. Ze konden gekocht worden voor 0.8102 Euro. Er zijn vanaf dat moment veel pieken en dalen meegemaakt. Van januari 2022 tot augustus 2022 ging het een heel stuk slechter met de Bone ShibaSwap. Daarna zijn ze weer gaan stijgen en hebben ze wat dalen en pieken gehad. 

De All Time High van de Bone ShibaSwap heeft een ATH waarde van . Deze ATH had een prijs van 2.7936 en is behaald in november 2021. . Het is op dit moment 575 aantal dagen geleden dat de koers van de Bone zijn hoogtepunt bereikt heeft. Met een market cap van $ 302,277,202 heeft de Bone de volgende plek in genomen 124 van de grootste crypto projecten.

Het is altijd goed om de koers en de ontwikkeling van de prijs van de Bone goed in de gaten te houden als handelaar of investeerder. Zo is er met de informatie een betere Bone prognose te maken en kunnen de handelsacties ook gerichter afgestemd worden naar aanleiding van de beweging op de markt. Er kan prima geprofiteerd worden van de volatiliteit. Hierbij de Bone koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Bone ShibaSwap verwachting 2023 – 2028

Inmiddels zijn er een aantal aspecten behandeld over de Bone ShibaSwap. Het is altijd lastig om de koersverwachtingen te schetsen voor de Bone ShibaSwap. Er zijn factoren die invloed hebben waardoor het lastig is om een Bone voorspelling voor 2023 op te maken. Die factoren kunnen dan onder andere zijn: het nieuws rondom de Bone ShibaSwap en de crypto markt zoals die op dit moment is. De use-case en de gemeenschap die met het project bezig zijn kunnen beter bekeken worden.

Wanneer we naar verwachtingen van de Bone ShibaSwap kijken 2028 dan kan daar eigenlijk weinig over gezegd worden. Het is doorslaggevend wat het nieuws en de trend doen. Op de korte termijn kunnen er nog gekke dingen gebeuren. Dit hebben we al eerder gezien bij de Bone. Zo is de prijs al eens gestegen in 2021 met 334%.

Zoals we al zeiden is het onmogelijk om een voorspelling te doen voor de Bone maar ook hoe het zich gaat ontwikkelen. Doe daarom altijd zelfonderzoek naar de koers en de munt. Op social media zijn influencers/youtubers die voor een hype kunnen zorgen.

* Currency in USD
Historical Price for Bone ShibaSwap
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de Bone ShibaSwap?

De Bone ShibaSwap heeft meerdere coins. Door de drie coins die ze hebben vormen ze een ecosysteem van ShibaSwap. De Bone coin kan dan alleen verkregen worden op de ShibaSwap. De Bone coin zorgt ervoor dat er gestemd kan worden op het platform. Hoe meer Bone coins iemand heeft, hoe zwaarder de stem meetelt. Het is mogelijk om te staken met de Bone coins.

Heb je plannen om te gaan handelen in de Bone ShibaSwap dan is het goed om de schaarste van de munt vooraf te onderzoeken. Houdt dit goed in de gaten. De schaarste kan de prijs beïnvloeden. Wil je de schaarste in de gaten houden dan kan je dit doen door de huidige voorraad te vergelijken met de maximale voorraad. De huidige supply hiervoor is 229,928,694 BONE en de maximale supply 230,003,023 BONE.

Het prijsverschil van de Bone ShibaSwap is interessant om in de gaten te houden als handelaar of investeerder. De afgelopen 24 uur was het prijsverschil 0.18%. De afgelopen 7 dagen was de prijsverandering gelijk aan -2.16%.

Waar kan je de Bone ShibaSwap kopen?

Wanneer je overweegt om gebruik te gaan maken van de Bone ShibaSwap dan kan je de bone coin kopen. Deze is in Nederland te verkrijgen bij de goedkoopste Exchange van Nederland maar ook bij andere bekende exchanges. Deze worden niet alleen door Nederlanders gebruikt maar ook door mensen over de hele wereld. Het is een betrouwbaar en eenvoudig platform wat ook eenvoudig is gebruik.

Het laatste Bone ShibaSwap nieuws

We hebben inmiddels de nodige factoren besproken die ook invloed hebben op de Bone Koers. Zo hebben we de voorspellingen en specifieke eigenschappen van de crypto besproken. Het laatste nieuws van de Bone ShibaSwap is heel erg belangrijk.

Ben jij ook op de hoogte van de Bone ShibaSwap? Je weet dan in elk geval welke kant de koers op zou kunnen gaan. Wil je toch nog op de hoogte blijven en de juiste informatie tot je te nemen? Hou dan het twitteraccount in de gaten.

Het artikel Bone ShibaSwap verwachting, wat gaat de Bone ShibaSwap crypto doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!