Cardano 1.4 update is coming, wat kunnen we verwachten

Vorige week kwam Cardano met hun nieuwe wallet release. Maar er staat nog meer te wachten komende maanden. In september en oktober zal Cardano 1.4 uitrollen  De 1.4 update zal waarschijnlijk een van de grootste updates van Cardano zijn sinds de start van het project. Dit omvat ook de  Cardano-wallet,  waaraan sinds februari al aan gewerkt word. In februari had IOHK genoeg geleerd over hoe ze de wallet in UTxO-stijl kunnen verwerken en de eigenschappen  kunnen verbeteren.

Daarnaast werkt er een team mensen aan de kern van Cardano. Ze werken eraan om het modulair te maken, gemakkelijker  te testen en de infrastructuur gereed te maken voor het invoeren van de Shelley-specifieke code (die voor decentralisatie is). Er is nog 4 tot 6 weken te gaan en de 1.4 update staat dus bijna klaar om te worden uitgerold, aantal punten wat is aangepakt zijn ook het vergroten van betrouwbaarheid en het verbeteren van de kern software.

Voor de dagelijkse gebruiker biedt Cardano 1.4 geen aanzienlijke snelheden of prestatieverbeteringen. Maar achter de schermen zullen de transacties wel degelijk sneller zijn, vooral met hogere aantal transacties tegelijk.

Bovendien verplaatsen ze Daedalus ook geleidelijk naar v1 API’s die zijn uitgebracht in Cardano 1.2. Daedalus gebruikt in totaal 26 API’s. IOHK begint het proces om verbinding te maken met die API’s en probeert te beslissen of de v1 API’s moeten worden uitgebreid tot alle Daedalus of om een ​​andere methode te gebruiken om dat te doen.

 

Cardano 1.2 vs 1.3

Deel dit bericht

Geef een reactie