Cardano (ADA), gewaardeerd om zijn wetenschappelijke benadering, staat centraal in deze analyse. We onderzoeken de koersverwachting van ADA, met inzichten uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro kun je de eerste 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium content en kom je in direct contant met onze analisten en met 1.500 actieve leden. Let op: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse Cardano (ADA) koers

De analisten van Crypto Insiders hadden onlangs een nieuwe groene koopzone geïdentificeerd. Inmiddels weten we dat de koers vanuit deze groene zone een flinke stijging heeft gemaakt, precies zoals de analisten onlangs voorspelden:

“Cardano (ADA) vertoont, net als veel andere munten op de markt, een positieve trend. We hebben onlangs de groene koopzone tussen $0,55 en $0,57 bereikt, en vanaf dit punt verwachten we een aanzienlijke opwaartse beweging.

 

Onze analyse duidt op de vorming van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon. Dit patroon suggereert dat er naast de verwachte stijging mogelijk ook een correctie op komst is. Echter, zo’n daling zou niet per se negatief zijn; het biedt juist een extra kans om onze positie in ADA te vergroten.

 

Kijkend naar de langere termijn, zijn we optimistisch en verwachten we significante stijgingen die de prijs van ADA richting de $1 kunnen duwen. Dit laat zien dat investeerders kunnen profiteren van zowel de opwaartse bewegingen als de tijdelijke dalingen.”

Datum analyse: 27 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/e5tzZie4/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Cardano (ADA) begint verwachte stijging vanuit groene zone richting $1 verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!