cardano stijgt

Het Cardano-netwerk staat op het punt aanzienlijk te groeien in de komende jaren. Dankzij een recente stemming onder validators, heeft het netwerk een plan aangenomen om 300 projecten uit te nodigen om zich bij het platform aan te sluiten. Dit initiatief, bekend als Project Catalyst, belooft aanzienlijke groei en ontwikkeling voor het ecosysteem.

Cardano onderscheidt zich als een van de meest geavanceerde projecten in de cryptomarkt, grotendeels vanwege de zeer actieve gemeenschap en sterke steun van ontwikkelaars.

Met de potentiële toevoeging van 300 nieuwe projecten, versterkt ADA zijn reputatie als een netwerk dat niet alleen ambitieus is, maar deze ambities ook waarmaakt.

De projecten die geselecteerd zijn binnen het kader van Project Catalyst, krijgen niet alleen de kans om onderdeel te worden van dit dynamische ecosysteem, maar maken ook kans op financiering, waardoor verdere innovatie en groei binnen Cardano worden gefaciliteerd.

Financieringscriteria en ondersteuning voor projecten

Om in aanmerking te komen voor financiering, moeten projecten voldoen aan specifieke criteria, waaronder het indienen van een goedgekeurd Statement of Milestones (SoM) document, oftewel een roadmap. Dit zorgt ervoor dat de projecten heldere doelen en ambities hebben die het Cardano-netwerk ten goede komen, en stelt hen ook in staat hun voortgang te meten.

Projecten kunnen een financiering ontvangen tot 100.000 ADA, wat op de huidige marktwaarde neerkomt op ongeveer $63.000. Dit aanzienlijke bedrag biedt ontwikkelaars de middelen om te werken aan hun projecten en ondersteunt de duurzaamheid op lange termijn.

Cardano koers stijgt met 12 procent

Net als de rest van de cryptomarkt, vertoont de ADA koers een aanzienlijke stijging. Binnen de laatste 24 uur is de waarde met meer dan 12% toegenomen. Deze opmerkelijke groei heeft de koers weer boven de cruciale grens van $0,60 getild, met een huidige waarde van ongeveer $0,684.

Deze positieve trend in de koersontwikkeling lijkt sterk beïnvloed door het succes van Bitcoin (BTC), dat ook een aanzienlijke waardestijging van meer dan 10% heeft ervaren in dezelfde periode.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Cardano netwerk klaar voor explosieve groei door Project Catalyst verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!