De CoinMarketCap gemeenschap, een platform dat real-time cryptocurrency marktgegevens levert, heeft onlangs een voorspelling gedaan over de prijs van cardano (ADA) voor 31 maart. Volgens de schatting van de gemeenschap zal de verwachte prijs van cardano $0,3897 bedragen.

Cardano voorspelling voor februari was 76% nauwkeurig

Deze voorspelling werd gedaan op basis van de analyse van de gemeenschap van verschillende factoren die de prijs van cardano beïnvloeden, waaronder de markttrends, de vraag naar de cryptocurrency en het algemene sentiment van de cryptomarkt. Wel is het belangrijk om te vermelden dat iedereen met een account een prijsvoorspelling kan indienen.

Opmerkelijk is dat de schattingsnauwkeurigheid van de gemeenschap voor de laatste dag van februari 76,2% bedroeg. Voor die dag had de gemeenschap een prijs van $0,4364 voorspeld, terwijl de werkelijke prijs uiteindelijk $0,3525 was.

CoinMarketCap gebruikers geloven dus dat de prijs van Cardano de komende weken zal blijven stijgen, waarschijnlijk voornamelijk door de recente ontwikkelingen in het laatste crypto nieuws. Uiteraard kan niemand de toekomst voorspellen en dus is dit zeker geen financieel advies.

Cardano-oprichter heeft vertrouwen

Cardano is momenteel de zevende grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie, met een market cap van meer dan $12 miljard. Het heeft het afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Deze groei is onder andere te danken aan de unieke benadering van blockchain-technologie van het platform, waarbij de nadruk ligt op veiligheid, schaalbaarheid en duurzaamheid.

Cardano-oprichter Charles Hoskinson heeft op Twitter zijn vertrouwen uitgesproken in algoritmische stablecoins, zoals onlangs in het cardano nieuws te lezen was. Ondanks de mislukking van TerraUSD (UST) gelooft hij in het potentieel van de onlangs gelanceerde algoritmische stablecoin Djed op het Cardano-netwerk. Hoskinson gelooft dat algoritmische stablecoins essentieel zijn om de oorspronkelijke visie van Bitcoin te realiseren. Algoritmische stablecoins vertrouwen op algoritmes om hun stabiele waarde te handhaven, waarbij Djed voor 400% wordt ondersteund door onderliggende activa om prijsstabiliteit te garanderen. De cryptogemeenschap blijft echter sceptisch over dit type stablecoin na het UST-incident in mei 2022.

Dit artikel is met behulp van AI tot stand gekomen. De eindredacteur werkte voor dit artikel nauw samen met AI om tot de beste feitelijke informatie te komen. De eindredacteur stelde gerichte vragen en heeft de antwoorden van de AI gecontroleerd, aangevuld ter relevantie en waar nodig onjuistheden aangepast.

The post Analyse: Cardano prijs stijgt deze maand nog 10%, verwacht gemeenschap
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!