De crypto markt stoeit nog met de nasleep van de aanklachten die de Amerikaanse toezichthouder eerder deze week tegen Binance en Coinbase indiende. De totale marktkapitalisatie komt dan ook op dezelfde prijs als 24 uur geleden uit: $1,149 biljoen.

De meeste altcoins uit de top 100 staan noch diep in het rood noch in het groen vandaag. Toch zijn daar enkele uitzonderingen op. Zo hebben we een munt die een ongekend grote sprong maakte en nu in de top 100 staat.

Bitcoin koers stoeit met $26.500

Bitcoin (BTC) lijkt langzamerhand weer grip te krijgen op de $26.500 en schoot zojuist even naar $26.600. Daarmee staat bitcoin vandaag 0,7% in de plus. Analisten waarschuwen echter dat de verkoopdruk aan toenemen is, maar daar lijken lange termijn houders zich niks van aan te trekken.

Ethereum heeft het al zwaarder

Ethereum (ETH) heeft het vanochtend iets zwaarder dan bitcoin, en testte twee keer support rond $1.835. Vooralsnog houdt deze grens stand en stijgt ETH naar $1.942 waarmee koers 0,2% in de plus staat. Langzamerhand lijkt de volgende grote update voor Ethereum, ‘Cancun,’ dichterbij te komen.

XRP hardste stijger, cardano hardste daler in top 10

De rest van de top 10 toont ook vrij weinig beweging. De binance coin (BNB) heeft het natuurlijk zwaar en zakt met 0,8% naar $259. Litecoin (LTC) komt met 0,88% op dezelfde prijs uit als 24 uur geleden. Tron (TRX) staat met $0,0775 net 0,1% in de plus. Dogecoin (DOGE) stijgt met 0,2% naar $0,068. Solana (SOL) komt op $18,75 uit en staat 0,4% in de plus. Polygon (MATIC) staat 0,8% in de plus en komt op $0,78 uit.

Ripple (XRP) is wederom de sterkste stijger in de top 10, maar het lukt nog niet om die $0,53 te heroveren. Met een prijs van $0,528 staat XRP desondanks 1,7% in de plus vandaag.

Cardano (ADA) heeft echter zwaar. De koers zakt vandaag wederom met zo’n 3,7% en komt inmiddels op $0,315 uit. De ADA koers lijkt hier wat support nu te vinden maar dit is de laagste prijs sinds begin maart, zo’n drie maanden geleden. Toch ziet niet alles er somber uit voor ADA:

BSCEX stijgt met 8000+%

In de top 100 is vandaag stacks (STX) de hardste daler, maar dat komt omdat de munt eerder deze week nog hard steeg. STX daalt met 4% naar $0,63. Daartegenover staat terra luna classic (LUNC) 4% in de plus en xdc network (XDC) zelfs 4,8%. XDC probeert momenteel de $0,036 te heroveren.

Dan hebben we nog een opvallende uitzondering in de top 100: BSCEX (BSCX). De BSCX maakte een bizarre sprong gisteren naar $144, een stijging van maar liefst 1.080% in slechts enkele uren.

Deze munt van de decentrale exchange (DEX) van Binance ziet een enorme stijging in het volume door de aanklacht. De BSXC koers staat zelfs 8.120% in de plus deze week en staat nu op plek 78 in de top 100. Scurdex Capital meldt echter dat de liquiditeit aan het afnemen is.

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de premium omgeving van Crypto Insiders vindt je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar helpen met handelen. Ook delen onze analisten hier wekelijks meer dan 20 technische analyses exclusief voor premium leden. Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer direct de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

The post Analyse: Cardano zakt nog dieper, deze crypto stijgt met 8.000% naar de top 100
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!