Cartesi verwachting, wat gaat de CTSI koers doen?

Cartesi kan de oplossing zijn voor de problemen die dApps ondervinden. De layer 2 infrastructuur voor de blockchain heeft zo zijn eigen unieke manier gevonden om schaalbaarheidsproblemen van dApps te voorkomen.

Mochten ze de oplossing in handen hebben dan is dat natuurlijk positief voor de Cartesi verwachting. In dit artikel bespreken we daarom de use-case van CTSI, gaan we in op de Cartesi koers en historische data en natuurlijk het laatste nieuws. Wat gaat de Cartesi coin doen?

Wat is Cartesi?

CTSI wil het probleem rondom schaalbaarheid aanpakken voor smart contracts en dApps. Ze hebben een oplossing ontwikkelt waardoor de dApps hun zware berekeningen off-chain kunnen verwerken. Normaliter worden de berekeningen gemaakt op de blockchain waardoor er hoge kosten bij komen kijken.

Doordat de berekeningen niet op de blockchain gebeuren zijn er minder kosten aan verbonden. Het is zelfs zo dat dApps die gebouwd worden met Cartesi in staat zijn om berekeningen op te lossen die honderdduizend keer zwaarder zijn dan wanneer de dApps on-chain zou draaien.

Er zijn bijvoorbeeld dApps die gebouwd zijn voor de financiële markt. Zij kunnen er baat bij hebben dat hun transacties sneller en gemakkelijker verwerkt kunnen worden wanneer dit off-chain gebeurt.

CTSI heeft dit mogelijk gemaakt door ontwikkelaars smart contract en dApps te bouwen in een Linux omgeving. Door Linux te gebruiken hebben ontwikkelaars de mogelijkheid om software te gebruiken dat al tientallen jaren bestaat.

Voor veel ontwikkelaars is dit een bekende omgeving. Ze kunnen hierdoor makkelijk en snel dApps ontwikkelen met Cartesi waardoor de adoptie van Cartesi toeneemt. Dit kan een factor spelen in de CTSI prijs voorspelling.

Een ander pluspunt dat de Cartesi prijs positief kan beïnvloeden is de mogelijkheid om dApps op meerdere blockchains te laten draaien. Een dApp op het Ethereum netwerk kan niet zomaar draaien op een ander netwerk. Dit zou niet alleen voor Cartesi positief zijn, maar voor de gehele blockchainwereld.

Dit doet de CTSI door de nodes niet te laten merken voor welke blockchain de berekening is. De details van de blockchain zijn dus weggehaald zodat de berekeningen geïsoleerd raken. Omdat de Node de blockchain niet hoeft te herkennen kan elke blockchain er aanspraak op maken. Binance smart chain, Ethereum, Avalanche, Elrond en Injective Protocol maken al gebruik van Cartesi.

Mochten ze het schaalbaarheidsprobleem op deze manier op lossen en raken meer blockchains geïnteresseerd in Cartesi, dan kan dit mooi uitpakken voor de CTSI verwachting en CTSI waarde.

Wat doet de Cartesi koers?

Vanaf 23 april is de CTSI coin koers te zien op Coinmarketcap. Maanden lang verliep de koers rustig en nam af en toe een klein sprongetje omhoog. Pas vanaf 10 februari 2021 werd het echt interessant. De koers schoot die dag recht omhoog en ging van 0,8 dollar naar 0,29 dollar. Het kan dus hard gaan met de Cartesi koers.

De CTSI prijs zal altijd fluctueren. In de afgelopen 24 uur was het verschil in waarde .

Voordat überhaupt de CTSI koers op Coinmarketcap verscheen waren er meerdere private sales. Cartesi crypto had niet bestaan zonder deze sales. Doordat ze tijdens deze sales 800.000 dollar hebben opgehaald konden ze meteen beginnen aan een goede start.

Na deze private sales was er een ICO. Tijdens de ICO verkochten ze 100 miljoen CTSI coins voor 0,0015 dollar. In totaal haalden ze een bedrag van 1,5 miljoen dollar op. Waar je tijdens de ICO voor 0,0015 dollar een Cartesi coin kon kopen, staat nu de CTSI waarde op $ 0.284445.

Mocht je meer willen weten over de CTSI prijs dan raden we je aan om in ieder geval aanvullende Cartesi data te gebruiken. Hieronder zie je een uitgebreidere grafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Cartesi verwachting 2022 – 2022?

Ontwikkelaars hebben al werkende dApps gemaakt op het Cartesi netwerk. Een voorbeeld is Creepts. Dit is een tower defence dApp. Creepts is dus gebouwd via Linux waardoor het enorm zware berekeningen aankan. Dit zou niet mogelijk geweest zijn wanneer het spel on-chain zou draaien.

Uiteraard is Cartesi er niet alleen maar voor game dApps, maar hiermee hebben ze wel laten zien dat hun idee werkt. Er zijn tal andere use-cases te bedenken voor Cartesi. Denk bijvoorbeeld aan AI marktplaatsen, DeFi en logistieke dApps. Uiteindelijk draait het erom dat CTSI gebruikt kan worden voor bijna alle dApps om de prestaties te verbeteren.

De blockchain van CTSI bereikt consensus via Proof of Stake (PoS) en Node Operators onderhouden het netwerk. Uiteraard krijgen de stakers een beloning in de vorm van CTSI coins.

Nu worden deze coins alsmaar schaarster wanneer er meer dApps worden gebouwd op het netwerk. Er moeten namelijk meer transacties goedgekeurd worden. Nu is het met een maximale supply van 1 miljard Cartesi crypto nog wel vol te houden, maar dit heeft uiteraard wel een effect op de Cartesi waarde.

Wanneer we kijken naar de use-case en het sterke team dat achter Cartesi zit dan zien wij wel potentie. Voor een positieve Cartesi verwachting in de toekomst moeten ze zich echter wel keer op keer bewijzen. Een toename aan dApps op het platform is noodzakelijk en ze moeten het schaalbaarheidsprobleem oplossen.

Iemand die in ieder geval in het project gelooft is Serguei Popov, de oprichter van IOTA. Hij was een van de eerste investeerders en is goed bevriend met Augusto Teixeira, een van de oprichters van Cartesi.

Stel dat je het een interessant project vindt en je wilt erin investeren, dan adviseren we te kijken naar historische data over de coin. Ligt de markt op zijn gat en is het handelsvolume laag? Dan kan je overwegen om even te wachten met investeren.

Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur van CTSI is: $ 15,063,581. Hoe hoger het volume hoe meer mensen met de coin handelen.

* Currency in USD
Historical Price for Cartesi
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de CTSI coin?

Cartesi streeft ernaar om de problemen op de blockchain te verhelpen en de coin die daarbij hoort is de Cartesi coin. Gebruikers kunnen dit kopen als belegging, maar misschien belangrijker nog voor het project, ook gebruiken om bij te dragen aan het netwerk.

Het Proof of Stake mechanisme is in dit geval erg belangrijk. Het is de motor die zorgt dat het project blijft werken zoals het bedacht is. Bovendien kunnen beleggers die de CTSI coin gekocht hebben werken aan een passief inkomen door hun tokens beschikbaar te stellen aan het netwerk.

Voor het staken is het rendement ongeveer 25,68% per jaar en voor het uitlenen van CTSI crypto zelfs meer, namelijk 42%. Wees altijd voorzichtig met dergelijke stake percentages want deze zijn erg hoog. Het lijkt wellicht mooi, maar als niemand de tokens koopt maakt het natuurlijk niet uit hoe hoog het rendement is.

Aan de andere kant is het een interessante manier om snel meer tokens te krijgen. Heb je vertrouwen in Cartesi en wil je het toch al kopen? Dan kan dit stakingmechanisme een goede manier zijn om gratis meer tokens te verkrijgen.

Waar Cartesi kopen?

Investeren in een coin moet je nooit zomaar doen. Goed onderzoek doen en kijken naar de markt is essentieel. Wanneer je bijvoorbeeld de Cartesi coin koopt zonder dat je weet wat het inhoudt kan je net zo goed naar de roulette tafel. De goed onderzoek, bijvoorbeeld met de informatie op deze pagina, en omschrijf je eigen Cartesi verwachting voor zowel de korte- als lange termijn.

Naast dat je weet wat het project inhoudt is het ook goed om te weten wat voor factoren de CTSI prijs kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld schaarste, wanneer er meer dApps worden ontwikkeld en de CTSI crypto daardoor schaarser wordt dan kan dit de prijs beïnvloeden.

Op dit moment zijn er 563,790,071 CTSI coins beschikbaar met een totale supply van . De totale market cap is $ 159,590,822.

Naast schaarste heeft de algehele markt ook invloed op de Cartesi prijs. Het komt regelmatig voor dat wanneer de Bitcoin prijs daalt de altcoin prijzen ook dalen. Dit is ook iets om verder onderzoek naar te doen.

Wil je Cartesi kopen? Dan kun je dit doen op de goedkoopste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook eventuele winsten kun je direct laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op Bitvavo? Maak dan een gratis account aan via onderstaande link en begin direct met handelen.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Cartesi nieuws

We hebben het in dit artikel al over verschillende belangrijke factoren gehad rondom dit project. De use-case is duidelijk, de informatie rondom de eerste token sale en dat soort zaken zijn allemaal nuttig als je werkt aan je eigen Cartesi verwachting. De laatste factor die nog ontbreekt, is het Cartesi nieuws.

Je kunt nog zo diep in de data duiken, maar zonder te weten wat er in de ‘echte wereld’ met het project gebeurt ben je nergens. Door o.a. de Cartesi twitter te volgen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je zelfs in één oogopslag zien hoe actief het project nog is.

Het artikel Cartesi verwachting, wat gaat de CTSI koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht