Cardano (ADA) heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen vanwege haar innovatieve visie en ambitieuze doelen. Maar wat maakt Cardano anders dan andere blockchain-platforms? En hoe bereikt Cardano zijn doelen op het gebied van schaalbaarheid, veiligheid, interoperabiliteit en duurzaamheid? 

Oprichter Charles Hoskinson deelt hier zijn visie achter het succes van Cardano en gebruikt daarbij een slimme analogie uit de populaire sci-fi TV-serie “Westworld.”

“Wat we doen is subtiel”: De kracht van Cardano

In een recent interview vergeleek Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, het blockchain-platform met de magie in “Westworld.” Hij legde uit dat de kracht van Cardano ligt in zijn subtiliteit, in tegenstelling tot de meer opvallende benaderingen van andere crypto-projecten. En deze benadering maak, zoals hij beweerde, nu net het verschil.

Groei van Cardano’s netwerk

Het succes van Cardano wordt ook weerspiegeld in verschillende netwerkstatistieken. Volgens het meest recente wekelijkse rapport van Cardano builder Input Output Global heeft het totale aantal transacties 85,8 miljoen bereikt. Daarnaast is het aantal native tokens gegroeid tot 9,67 miljoen, verdeeld over 105.516 token-policies. Daarbij zijn er maar liefst 160 projecten daadwerkelijk gelanceerd op Cardano, en zijn er 1.327 projecten op het blockchain-platform die nog in verschillende ontwikkelingsfasen zitten.

Actuele prijs van Cardano’s ADA

In de afgelopen 24 uur is de prijs van Cardano met 7,1% gestegen, wat neerkomt op een waardestijging van € 0,0406 euro. Momenteel zijn er 35.156.549.152,388 ADA in omloop, met een totale marktwaarde van € 20.070.915.498,00 euro. Alle waarden worden live en real-time bijgewerkt in onze koersgrafiek.

The post Charles Hoskinson: “Dit is het geheim van Cardano” appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!