Coin uitgelicht: DeepOnion


Wat is Deeponion?

De cryptocurrency werd gelanceerd in juli 2017. Naar verwachting zal het geschatte aantal coins ongeveer de 10 miljoen bereiken, dit is een niet al te hoge max supply , de naam van de coin in Union. Union term word ook gebruikt in het Thor / Darkweb.

De ontwikkelaars van DeepOnion besloten dat het gezonder zou zijn voor zowel de community als voor het succes van hun cryptocurrency om de coins vooraf te minen in plaats van een ICO te implementeren . Op deze manier zou het ontwikkelteam op hetzelfde niveau zijn als de community in plaats van volledig risicovrij te zijn en te worden losgekoppeld van anderen die bereid zijn bij te dragen aan de ontwikkeling van valuta.

Deeponion-voordelen

Er zijn een aantal redenen om in DeepOnion te investeren:

Anonimiteit

Omdat DeepOnion de TOR gebruikt, wordt uw IP-adres nooit zichtbaar op het netwerk. Dit biedt absolute anonimiteit en veiligheid.

betalingen

In tegenstelling tot andere cryptocurrency- betalingen maakt het DeepOnion-netwerk uw betalingen onzichtbaar. Uw betalingen kunnen door niemand worden getraceerd.

verbeteringen

Omdat de coin community gericht is zal DeepOnion verder ontwikkeld worden door de ideeen van de community. Ze hebben daardoor ook geen Whitepaper, dit geeft ook wel een dubbel gevoel. Maar tot nu toe hebben ze zich steeds aan hun word gehouden.

Snelheid

U hoeft niet langer een half uur te wachten op bevestiging van de transactie. DeepOnion-bevestigingen zijn snel, waardoor je geld kunt verzenden en ontvangen met snelheden die je niet kan vergelijken met bijvoorbeeld Bitcoin.

Het helpen van TOR-netwerk

Werken met DeepOnion betekent dat u het TOR-netwerk zult gebruiken, wat betekent dat u zult helpen het aantal knooppunten in dat netwerk te vergroten en dat u mensen over de hele wereld online anoniem zult helpen.

 

Conclusie van Deeponion

DeepOnion is zeker een unieke cryptocurrency. Wij denken dat een van de belangrijkste voordelen die het biedt ten opzichte van andere valuta’s volledige anonimiteit is vanwege het TOR-netwerk. Deze totale beveiliging kan een groot verschil maken in het succes van elke cryptocurrency . Hun toewijding aan de community en zorgvuldig ontworpen tijdlijn zorgen ervoor dat deze cryptocurrency in de toekomst succesvol zal zijn. Maar het heeft ook een keerpunt, de team is volledig anoniem, er is geen whitepaper, techniek is niet helemaal nieuw. Dit brengt toch wel een risico met zich mee. DeepOnion heeft recent leden toegevoegd aan het ontwikkelteam en lijkt klaar te zijn voor releases (Android Wallet, Whitepaper, DeepOnion Store), dus ik ben nog steeds zeer hoopvol en positief, en houd ook de voortgang nauwlettend in de gaten.

  • E-mail: info@deeponion.org
  • FaceBook: facebook.com/deeponionx
  • Twitter: twitter.com/deeponionx
  • Reddit: reddit.com/r/DeepOnion
  • Slack: deeponion.slack.com
  • Forum: deeponion.org/community

Deel dit bericht

Geef een reactie