Crypto als ethereum en cardano dalen, maar shiba inu stijgt keihard

De cryptocurrency markt herstelde de afgelopen dagen iets, maar begon gisterenavond weer fors te dalen. Bitcoin (BTC) zakt flink, maar veel altcoins dalen nog een stukje harder. Desondanks zitten er ditmaal weer meerdere uitzonderingen tussen. De totale marktkapitalisatie van alle crypto zakt echter met bijna 4% naar $937 miljoen.

Ethereum zakt met 6%

Ethereum (ETH) volgt weer grotendeels bitcoin, maar daalde gisterenavond en afgelopen nacht harder. ETH dipte onder $900 afgelopen weekend, begon toen te herstellen, en piekte gisterenavond op $1.190. Vervolgens begon ETH weer flink te dalen en komt vanochtend op $1.090 uit waarmee de koers maar liefst 6% in de min  staat vandaag.

TRX & DOGE naar dezelfde prijs als 24 uur geleden

Dogecoin (DOGE) schoot gisterenmiddag in eerste instantie nog hard omhoog waardoor de koers nog niet zo diep in het rood staat als de rest vandaag. Desondanks kon de steunbetuiging van Elon Musk op Twitter de DOGE koers niet weerhouden ook mee te dalen afgelopen nacht.

DOGE kwam gisteren boven $0,69 te veel weerstand tegen en zakt vanochtend naar $0,062, een daling van 10%. Door de stijging van gisteren komt DOGE weer uit op dezelfde prijs als 24 uur geleden. Tron (TRX) maakte tevens nog een flinke sprong gisterenmiddag waardoor de koers momenteel met $0,64 ook op dezelfde prijs uitkomt als 24 uur geleden.

XRP en BNB iets in de min

Ripple (XRP) hield wat steviger stand afgelopen nacht dan de meeste crypto koersen, maar zakt alsnog met 2,1% naar $0,322. Binance coin (BNB) staat echter al 3% in de min en komt op $214 uit.

ADA, DOT, SOL en AVAX zakken flink

Cardano (ADA) zakte al met 6% in de afgelopen 24 uur en komt momenteel op $0,47 uit. Polkadot (DOT) staat 8% in het rood en zakt naar $7,5. Solana (SOL), die afgelopen weekend nog hard steeg, zakt vandaag met maar liefst 8,5% naar $35. Avalanche (AVAX) staat zelfs 9% in het rood en komt uit op $16,3.

Toch kleuren niet alle koersen van de grootste crypto rood vandaag. Shiba inu (SHIB) steeg gisteren ook nog flink en piekte gisterenavond zelfs nog even naar $0,0000118. SHIB komt momenteel op $0,0000097 en staat daarmee alsnog 11% in de plus vandaag. Leo (LEO) maakte afgelopen nacht nog een forse sprong, maar zakt vanochtend naar $5,7. Daarmee staat LEO alsnog 6% in de plus vandaag.

Crypto top 100 hardste dalers

In de top 100 grootste crypto staan ook stacks (STX) , zcash (ZEC), internet computer (ICP), celo (CELO), stepn (GMT), basic attention token (BAT) en theta (THETA) ongeveer 8% in de min vandaag. Voor helium (HNT), polygon (MATIC), tezos (XTZ), gala (GALA) en chainlink (LINK) is dat 9%. Zillqa (ZIL), thorchain (RUNE) en arweave (AR) staan al 10% in de min. Apecoin (APE) zakte met bijna 12% in de afgelopen 24 uur en celsius network (CEL) staat maar liefst 21% in het rood vandaag.

Crypto top 100 hardste stijgers

Aan de groene kant hebben we vandaag chain (XCN) 7% in de plus staan, synthetix (SNX) 8% en titanswap (TITAN) 13%. Waves (WAVES) is vandaag de grote winnaar en staat maar liefst 15% in het groen. Gisteren publiceerde we nog een uitgebreidere analyse van WAVES, lees ‘m hier!

Crypto Insiders Premium voor crypto analyses

Wil jij diepgaandere crypto analyses ontvangen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses van crypto. Via Discord premium omgeving van Crypto Insiders kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Crypto als ethereum en cardano dalen, maar shiba inu stijgt keihard
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht