In zijn nieuwe YouTube-video heeft de Nederlandse crypto analist Daan Rover uitgebreid de huidige marktsituatie van Bitcoin (BTC) besproken. Volgens Rover heeft Bitcoin onlangs een belangrijk weerstandsniveau doorbroken en bevindt het zich nu in een consolidatiefase.

Deze fase duidt op een mogelijke grotere beweging die zich aan het opbouwen is. Rover identificeerde specifieke weerstandsniveaus op $69,600 in het 1-uurs tijdframe en $71,400 dollar in het 4-uurs tijdframe. Een doorbraak boven deze niveaus kan een grotere beweging bevestigen.

Potentieel voor opwaartse trend

Rover merkte op dat Bitcoin een symmetrische driehoek vormt op het 12-uurs tijdframe, wat wijst op een mogelijke opwaartse beweging richting $74,000. Hij is zelfs zo overtuigd van deze voorspelling dat hij een openstaande handel heeft met een winstdoel van $77,400.

Rover benadrukte de invloed van de Bitcoin ETF, die aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin heeft binnengekregen, met aankopen die de $100 miljoen op een enkele dag overschrijden en gemiddeld $140 miljoen per dag.

Institutionele interesse blijft sterk

De aanhoudende aankopen door instituten zoals BlackRock, die dagelijks miljoenen dollars aan Bitcoin blijven accumuleren, suggereren dat de vraag naar Bitcoin robuust blijft. Rover voorspelt dat Bitcoin de $100,000 dollar opnieuw zal testen, met de grootste bewegingen nog in het verschiet.

Hij voorziet ook een naderend altcoin seizoen en een mogelijke daling in de dominantie van Bitcoin.

Vooruitzicht op nieuwe kansen

Hoewel Rover winst heeft genomen op zijn huidige trades, is hij nog niet klaar met investeren in de markt. Hij verwacht dat er in de komende weken nieuwe kansen zullen ontstaan, wat investeerders alert houdt op mogelijke marktbewegingen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist Daan Rover: Bitcoin koers kan stijgen naar $77,400 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!