Cardano, ada prijs stijgt

De bekende crypto-analist Dan Gambardello voorziet een aanzienlijke prijsstijging voor Cardano (ADA). Ondanks recente sterke winsten, stelt Gambardello dat de ware bull rally voor deze altcoin nog moet aanvangen. Hij baseert zijn voorspelling op historische prijsgegevens van Cardano en de significante stijgingen die vaak volgen op een rally van Bitcoin (BTC).

Ondanks een lichte daling van 0,4% in de afgelopen 24 uur, heeft ADA een opmerkelijke maand doorgemaakt. In februari klom de waarde van de munt van circa $0,50 naar bijna $0,68, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 33% in slechts één maand.

Afgelopen donderdag probeerde ADA het weerstandsniveau van $0,70 te doorbreken. Deze poging was echter niet succesvol, waarna de munt terugviel naar $0,65, waar het aanzienlijke steun vond. Als ADA dit niveau in de toekomst wel doorbreekt, is er een grote kans op een aanzienlijke prijsstijging.

ADA is nog altijd ver verwijdert van zijn All Time High

Ondanks de recente sterke stijging van de ADA-prijs, blijven beleggers sceptisch over de prestatie van deze altcoin, vooral in vergelijking met toonaangevende cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Terwijl Bitcoin opmerkelijke prijsstijgingen kent en slechts 10% verwijderd is van zijn hoogste punt ooit, staat ADA nog steeds op 78% afstand van zijn recordhoogte van $3,09.

Dan Gambardello countert deze kritiek door ADA en ETH te vergelijken. Hij merkt op dat de prijs van BTC vaak vooroploopt in de markt, een patroon dat eveneens zichtbaar is bij Ethereum. Volgens Gambardello maken de meeste Ethereum-beleggers zich hier geen zorgen over, omdat ze begrijpen dat Bitcoin de markt leidt en Ethereum daarna ruimte krijgt voor aanzienlijke groei. Hij stelt dat dit principe ook van toepassing is op ADA.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Crypto-analist voorspelt grote prijsstijging voor Cardano verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!