Crypto Compare, simpele en overzichtelijke portfolio met zo zijn problemen

Crypto Compare

Er zijn tal van websites actief in de wereld van digitale valuta die statistische details en real-time wisselkoersen naar de gebruikers  willen brengen. Hoewel elke site iets anders biedt, is CryptoCompare voor de meeste mensen een relatief onbekend platform. Maar Ze worden steeds populairder. Ze bieden  een interessant overzicht van hoe Bitcoin, Ethereum Litecoin, Ioata, Ripple en bijna alle andere cryptocurrency’s presteren, zowel in fiat-valuta als in onderling verbonden wisselkoersen op verschillende platforms.

Bij het voor de eerste keer openen van de Cryptocompare-pagina, worden gebruikers begroet met een zeer informatieve pagina die beide grafieken, een lijst met aanbevolen coins, de nieuwste beoordelingen op hun website en de populairste trending-onderwerpen op hun forum. Alles wordt gepresenteerd in een overzichtelijke lay-out die gemakkelijk te navigeren is. De de site biedt een ton aan informatie aan de bezoekers. Houd er rekening mee dat dit platform altijd in aanbouw is en dat er na verloop van tijd meer inhoud wordt toegevoegd. Op het moment van schrijven merk je ook dat de bezoekers op de pagina de pan uit groeit. Hierdoor is de site af en toe moeilijk bereikbaar maar ondanks dit nog prima om mee te werken

Cryptocompare dient een overzicht voor verschillende soorten digitale valuta, evenals verschillende wallets, exchanges en mininginformatie. Op de lijst met coins staan ​​de meeste digitale valuta die je maar kan bedenken. Zolang de altcoin voldoende volume heeft, zal het Cryptocompare-team naar zijn specifieke kenmerken kijken en de details door middel van een intern controleproces vastleggen. Als de coin waardig wordt geacht, wordt deze aan hun lijst toegevoegd. In deze tijd is het niet schadelijk om selectief te zijn als het gaat om altcoins, want er zijn genoeg pump-and-dumps. Op het moment van publicatie waren er 291 verschillende cryptocurrencies vermeld op Cryptocompare.

Mining is een integraal onderdeel van Bitcoin en andere digitale valuta’s, en het is goed om te weten dat Cryptocompare ook wat aandacht aan deze sectie besteedt. Gebruikers krijgen een lijst met mining bedrijven te zien – en hun bijbehorende ratings.

In de wallet sectie zijn tal van opties om uit te kiezen, afhankelijk van welk type apparaat de persoon gebruikt. Alle wallets hebben hun onafhankelijke beoordelingen en kunnen worden gesorteerd op basis van anonimiteit, veiligheid en gebruiksgemak. Bitcoin-betaalpassen staan ​​ook onder dit gedeelte en er is een zeer uitgebreide lijst om uit te kiezen.

Maar waar de meeste mensen gebruik van maakt zijn de portfolios die je kan aanmaken. Hierin kan je simpel en met een paar klikken een coin toevoegen, je hoeft alleen de coin, de aantal en de betaalprijs totaal of per stuk in euro, dollar pond of bitcoin toe tevoegen en de portfolio houd precies bij hoeveel winst of verlies je hebt gemaakt In procenten en in Euro’s. Je kan ook meerdere portfolio’s aanmaken, bijvoorbeeld een portfolio voor je long term investing en 1 voor je short – mid term investing.  De portfolio houd ook verschillende statistieken bij voor je zoals je met welke coin het meeste winst hebt gemaakt, risicoanalyses, je 24uurs profif/ lost.

Crypto Compare is bezig met een app aan het ontwikkelen, op dit moment zijn ze in een Beta fase. Je kan je aanmelden om met deze beta test mee te draaien. Klik hier om je aan  te melden. Na uitnodiging kan je de app downloaden.

 

Crypto Compare

Deel dit bericht

Geef een reactie