Cardano, ada

De koers van Cardano heeft binnen een week een indrukwekkende stijging van 23,4 procent doorgemaakt. Deze opwaartse beweging heeft ertoe geleid dat het project nu gewaardeerd wordt boven de $0,7, een prijsniveau dat voor het laatst in mei 2022 werd gezien.

Waarom Cardano klaar is voor een parabolische rally

Ondanks de recente winsten van Cardano (ADA), uiten sommige investeerders hun bezorgdheid over de relatieve onderprestatie van ADA ten opzichte van Bitcoin (BTC). Crypto-analist Dan Gambardello heeft deze zorgen aangesproken in een recente video, waar hij uitlegt dat Cardano zich in een typische markttrend bevindt en op het punt staat een parabolische prijsstijging te ervaren.

Gambardello’s optimisme over ADA’s toekomstige prestaties is gebaseerd op een gedetailleerde vergelijking met zowel de historische bewegingen van Bitcoin als die van Ethereum (ETH). Hij merkt op dat tijdens de vorige bullmarkt, toen Bitcoin de $60.000 grens doorbrak, ADA handelde tussen $1,30 en $1,98.

Deze observatie, samen met parallellen getrokken met Ethereum’s voorsprong in marktcycli, duidt op een enorm groeipotentieel voor ADA. Gambardello suggereert dat, net zoals Ethereum vaak een voorbode is voor de richting van de markt, ADA zich in een vergelijkbare opmaat bevindt die historisch heeft geleid tot significante waardestijgingen.

Ambitieuze uitbreiding Cardano

Er tekent zich een veelbelovende toekomst af voor Cardano, mede dankzij recente vooruitgang binnen het netwerk. De goedkeuring door validators van 300 nieuwe projecten via Project Catalyst markeert een significante stap. Dit initiatief, speciaal ontworpen om groei en innovatie binnen het Cardano-ecosysteem te bevorderen, versterkt de positie van het netwerk als een van de grootste en belangrijkste platforms in de cryptosector.

Met Project Catalyst zet Cardano in op zowel de uitbreiding van het projectaanbod op het netwerk als op het stimuleren van financiering en ontwikkeling. Dit draagt bij aan een nog levendiger ecosysteem. De geselecteerde projecten binnen Project Catalyst krijgen de kans om een integraal onderdeel te vormen van Cardano’s uitdijende ecosysteem, inclusief de mogelijkheid om financiering te ontvangen tot wel 100.000 ADA. Dit belooft niet alleen een verrijking van het Cardano-ecosysteem, maar onderstreept ook de inzet voor het stimuleren van innovatie en groei binnen de gemeenschap.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Crypto-expert onthult: Cardano op drempel van een explosieve prijsstijging verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!