Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gelanceerd als een meme maar inmiddels uitgegroeid tot een cryptocurrency met een grote gemeenschap, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en livestreams delen.

Nieuwe instapkansen voor Dogecoin (DOGE)

Dogecooin loopt tegen weerstand aan na zijn recent sterke stijging. Hierdoor zien de analisten van Crypto Insiders 2 verschillende scenario’s voor de koers die interessant zijn. Dit legden zij onlangs als volgt uit in de Discord omgeving:

“DOGE lijkt wat weerstand te vinden in de bovenste blauwe zone, wat ervoor zorgt dat de koers wat zakt. We zien hierdoor twee mogelijke scenario’s ontstaan.

 

Scenario 1: De koers wordt opgevangen in de kleinere blauwe zone tussen de $0,156 en $0,16. Vanuit hier zou DOGE kracht kunnen herpakken en stijgen. Dit zou een minder gunstige instapmoment bieden, maar wel voor een snellere stijging zorgen.

 

Scenario 2: Mocht de koers toch geen kracht vinden in de kleinere blauwe zone, verwachten we verder weg te zakken en in de groene koopzone onder de $0,15 terecht te komen. Vanuit hier zouden we op zoek kunnen gaan naar een gunstig instapmoment. We letten hierbij ook op of we liquiditeit gaan ophalen onder de $0,135. 

 

Over de lange termijn verwachten we een stijging voor DOGE, maar op de korte termijn eerst een daling. Het tweede scenario biedt een betere koopmogelijkheid voor een toekomstige stijging. De lange termijn verwachting blijft bullish, maar geduld is vereist.”

Datum analyse: 29 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rIWXkIif/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Crypto experts onthullen 2 scenario’s voor de Dogecoin (DOGE) koers verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!