Crypto in de lift, Nederlandse exchange list LIDO, hashflow & VTHO

Terwijl bitcoin (BTC) de afgelopen week flink zijn weg omhoog aan het vinden is, is de Nederlandse cryptobeurs Coinmerce dezelfde weg aan het inslaan. Kortgeleden heeft het namelijk weer enkele nieuwe cryptocurrencies toegevoegd aan het aanbod. Lido DAO (LDO), Hashflow (HFT) en VeThor Token (VTHO) zijn vanaf deze week te verhandelen bij deze Nederlandse broker.

Coinmerce aanbod wordt flink uitgebreid

De uitbreiding volgt nadat het eerder deze week ook al Osmosis (OSMO), JasmyCoin (JASMY), MyNeighborAlice (ALICE) en Atletico De Madrid Fan Token (ATM) beschikbaar heeft gemaakt voor zijn klanten. Coinmerce is flink aan de weg aan het timmeren om de klant nóg meer tevreden te stellen. Met het inmiddels enorme aanbod zit er voor iedere crypto investeerder wel wat interessants tussen. Daarnaast staat Coinmerce bekend als de broker met de hoogste staking/earn percentages van Europa. Met Coinmerce Earn is zelfs mogelijk om een zakcentje te verdienen met jouw BTC.

Wil je meer informatie over het Earn programma? Klik dan hier.

Met de stijgende bitcoin koers van het moment staan al deze nieuwe altcoins flink in het groen over de afgelopen week. Bitcoin neemt momenteel echter de leiding op de cryptomarkt: sinds 1 januari is de koers met bijna 60% gestegen en de bitcoin dominantie volgt het positieve koersverloop.

LIDO, hashflow & VTHO

De eerste van de drie nieuwkomers betreft LDO, de native utility token van Lido. Lido is een platform dat liquid staking aanbiedt voor Ethereum (ETH), Solana (SOL), Polygon (MATIC), Pokadot (DOT) en Kusama (KSM). Wanneer je ervoor kiest om een van deze munten te staken middels dit platform, krijg je een getokeniseerde versie van het token dat je staket hiervoor in ruil. Daarnaast is er geen minimuminleg nodig om gebruik te maken van Lido. Dit is een groot voordeel aangezien je bij Ethereum bijvoorbeeld 32 ETH, wat tegen de huidige ethereum koers een waarde heeft van ongeveer $55.000, nodig hebt om een validator te worden. De LDO-token vertegenwoordigt het stemrecht binnen de Decentralized Autonomous Organization (DAO).

Met de Shapella-hardfork in aantocht voor Ethereum liet Lido onlangs op Twitter weten dat de huidige verwachting is dat het vanaf midden mei mogelijk zal zijn om stETH op te nemen.

Hashflow is een interoperable decentralized dxchange (DEX) die wordt aangedreven door de native HFT-token. Het biedt een bridgeless token swap-functie voor cross-chain trading. Iedereen kan gebruikmaken van het platform om gemakkelijk activa van elke blockchain te swappen door een non-custodial wallet zoals MetaMask aan te sluiten.

De laatste toevoeging, VeThor Token, kan gezien worden als de brandstof voor de populaire VeChain Thor blockchain. Alle transactiekosten op de Vechain Thor blockchain worden namelijk betaald in de VTHO-token.

The post Analyse:

Crypto in de lift, Nederlandse exchange list LIDO, hashflow & VTHO


appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!