Crypto koers analisten: “wij kiezen er voor om hier te verkopen”

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Quant (QNT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Quant?

Quant heeft als doel het verbinden van verschillende crypto-netwerken en blockchains op een wereldwijd niveau. Een van de producten die Quant levert zijn Multi-Ledger Tokens (MLT) die worden verschaft aan grote partijen. Deze MLT’s kunnen op verschillende blockchains tegelijkertijd worden uitgegeven als een stablecoin en representeert dezelfde waarde op elke blockchain.

Technische analyse QNT koers

In de vorige analyse van quant spraken de analisten van Crypto Insiders over een mogelijke stijging voordat de koers gaat dalen.

De koers ziet er inmiddels echter al zwakker uit dan verwacht en de analisten hebben daarom de rode verkoopzone al iets verlaagd.

Dat komt doordat de ABC Elliott Wave patroon lijkt te zijn omgeslagen in een WXY patroon. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“Op de korte termijn hebben we onze verkoopzone iets bij moeten stellen. De koers toont namelijk niet veel kracht meer en stuit al op weerstand op de 100% Fibonacci. Het is uiteraard zeker mogelijk dat we de rode zone nog zullen betreden, echter verwachten wij tussen $131 en $151 de top voor de huidige innerwave. Na deze zone verwachten wij een daling.”

De analisten houden de koers van QNT scherp in de gaten. Mocht hier iets veranderen, dan delen zij dit direct in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.

Deze analyse werd 5 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Quant kopen of verkopen?

Overweeg jij QNT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Crypto koers analisten: “wij kiezen er voor om hier te verkopen”
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!