Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Bitcoin’s Stevige Daling

Eerst kijken we naar Bitcoin, dat hard is gedaald met een verlies van 5%. Deze daling heeft een significante impact op de gehele cryptomarkt, waarbij de meeste munten ook in waarde zijn gedaald. Axel bespreekt de mogelijke oorzaken van deze daling en de implicaties ervan voor investeerders.

Tether’s Grote Aankoop

Een opvallend lichtpuntje in de markt is de aankoop van 620 miljoen USD aan Bitcoin door Tether. Deze beweging wordt gezien als een teken van vertrouwen in de toekomstige waarde van Bitcoin, ondanks de huidige marktvolatiliteit.

Bitcoin Cash Ziet Lichtpuntje

Ondanks de algemene marktdaling, viert Bitcoin Cash een lichtpuntje met enige positieve beweging. Dit segment onderzoekt de factoren die bijdragen aan de relatieve stabiliteit en groei van Bitcoin Cash in een anders turbulente markt.

The post Crypto recap 2 april: Bitcoin DAALT flink, -5% & Tether koopt 620 miljoen USD Bitcoin appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!