Cybermiles verwachting, wat gaat de CMT koers doen?

E-commerce is een snel groeiende markt die alleen maar harder lijkt te groeien. Alleen al in 2020 is deze markt 28% groter geworden, wereldwijd is dit percentage 29%. Met deze statistieken alleen al wordt duidelijk hoe groot en potentieel de markt is.

Cryptocurrency en e-commerce zijn voor elkaar gemaakt qua werken, al ontbreken er nog een aantal belangrijke eigenschappen om het echt voor het grote publiek uit te kunnen rollen. Een van de projecten die werkt aan het optimaliseren van transacties voor e-commerce is CyberMiles.

Met een markt zo groot als deze nemen we met plezier CyberMiles onder de loep. We gaan in op de use-case en de technieken die het project gebruikt. Daarnaast bekijken we de CMT coin, de CyberMiles verwachting en gaan we verder in op het nieuws dat mede de koers bepaald. Wat gaat de CMT koers doen?

Wat is CyberMiles?

CyberMiles is een blockchain bedrijf dat is gevestigd in Hong Kong. Het is ontstaan vanuit het bedrijf 5miles. Dit bedrijf werkt vanuit Amerika en lijkt veel op Marktplaats. Met CyberMiles proberen ze grote bedrijven als Ebay en Amazon tegen te werken. Ze vinden dat deze bedrijven te veel macht hebben waardoor de kleine ondernemer er aan onderdoor gaat.

CMT wil de E-commerce markt decentraliseren
zodat iedereen weer onderling kan handelen en Ebay en Amazon niet meer de
monopoly hebben. Hierdoor hoef je geen hoge fees te betalen en niet meer onder
de regeltjes van grote bedrijven jouw eigen spullen te verkopen.

CyberMiles heeft genoeg ervaring op het gebied van E-commerce. De CEO, Lucas Lu, was hiervoor general manager bij alibaba’s mobiele platform. Wellicht dat hij daar gefrustreerd raakte over het huidige systeem en daarom 5miles is begonnen en even later Cybermiles.

Doordat het project is opgericht door dezelfde mensen als 5miles hebben ze een grotere kans op succes. 5miles heeft 12 miljoen gebruikers die zo over kunnen stappen op CMT. Om kopers en verkopers op een gemakkelijke manier op hun platform te laten handelen maken ze gebruik van Smart Contracts.

CMT heeft allerlei verschillende templates gemaakt voor deze Smart Contracts waardoor het makkelijk is om dit te gebruiken. Er komt geen programmeertaal aan te pas zodat je binnen enkele handelingen je spullen kan verkopen op het platform.

Het smart contract platform maakt het mogelijk voor bedrijven om contracten met elkaar te maken die automatisch uitgevoerd worden. Je kunt hierbij denken aan afspraken tussen netwerken en de verkopers, maar ook transactiekosten en een terugbetaal periode binnen e-commerce. Het doel van het ecosysteem is:

 • Geen gecentraliseerde monopolie
 • Een eerlijkere verdeling van de opbrengsten van het netwerk
 • Een sterker netwerk effect door economische beloningen

Een belangrijk onderdeel van de werking van het netwerk is het Delegated Proof of Stake mechanisme. Hier kunnen houders van de CyberMiles coin hun tokens staken op het netwerk en zo bedragen aan de veiligheid en de groei van het netwerk. Dit in ruil voor een beloning die kan oplopen tot 20%.

Een bijkomend voordeel van dit consensus mechanisme is de transactiesnelheid. Doordat afgevaardigden de transacties valideren en jij je met je CMT coin achter deze vertegenwoordigers kunt scharen wordt de snelheid een stuk hoger. Er wordt gesproken over 10.000 transacties per seconde.

Wat doet de CyberMiles koers?

De CyberMiles crypto is tot stand gekomen vanuit een ICO gehouden in november 2017. Er werd gedurende de token sale bijna $ 31 miljoen opgehaald. Beleggers konden 7000 CMT kopen voor 1 Ethereum. Met de prijzen van toen kwam dat neer op $ 0,054 per coin. De actuele CyberMiles koers is $ 0.008358.

In totaal zijn er 1 miljard CMT tokens. 700 miljoen daarvan zijn verkocht tijdens de ICO. 10% van het totaal is gereserveerd voor het team en de partners, 10% voor 5miles en de resterende 100 miljoen tokens is in de reserve geplaatst.

Als we de CyberMiles koers bekijken op coinmarketcap zien we dat de eerste notering was op 8 december 2017, midden in de bull markt van die tijd. Destijds konden investeerders één CyberMiles coin kopen voor $ 0,17. Het is heel duidelijk in de grafiek terug te zien dat de koers na de bull markt geleidelijk omlaag is gegaan om vervolgens zijwaarts te bewegen.

De All Time High van de CMT crypto staat op een waarde van $ 0.58627 (January 7, 2018). Deze koers werd 1412 dagen geleden bereikt. Op dit moment heeft het project een market cap van $ 6,686,485 en het staat daarmee op plaats 1459 van grootste crypto projecten.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil -4.88% en in de laatste zeven dagen was dit -17.66%. Ik noem je al deze data omdat je hiermee een duidelijk beeld kunt krijgen van de koers en de trend. Hou je het goed in de gaten en ontdek je hierin afwijkingen? Dan kun je hier als eerste van profiteren van geld mee verdienen. Volg je alleen je favoriete Youtuber? Dan loop je eigenlijk altijd achter de feiten aan.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Cybermiles verwachting 2021 – 2026

De E-commerce markt is enorm. In 2017 bedroeg de totale verkoop van E-commerce 2.3 biljoen dollar aan omzet. Sindsdien is het alleen maar gestegen. Er wordt voor 2021 een recordomzet verwacht van 4.5 biljoen dollar. Dit is een enorme markt waarvan het einde nog lang niet in zicht is. CyberMiles hoeft zich dus geen zorgen te maken over de markt. Reken maar uit wat 1% marktaandeel oplevert.

Cybermiles heeft door middel van delegated proof of stake de schaalbaarheid ook onder controle. Het netwerk kan meer transacties aan dan Ethereum en Bitcoin. Mochten ze dus 1% marktaandeel veroveren hebben ze in ieder geval geen last van een te lage schaalbaarheid.

Gecentraliseerde platforms
zoals Amazon en Ebay hebben allemaal centrale servers die betalingen
controleren en opslaan. Cybermiles zorgt ervoor dat dit niet nodig is en dat de
identiteit van de handelaren privé gehouden wordt.

Vergelijkbaar met ETH van Ethereum kunnen applicaties die zijn gebouwd op het Cybermiles netwerk de CMT coin gebruiken om hun eigen ICO te starten. Dit kan de CMT koers doen stijgen omdat de vraag naar de coin omhoog schiet.

Wanneer jij CMT bezit kan je
een passief inkomen genereren door je CMT coin beschikbaar te stellen aan het
netwerk. In ruil hiervoor krijg jij coins waardoor jouw portfolio groeit. Wanneer
meer mensen het platform gaan gebruiken kan jij meer coins binnenhalen terwijl
je slaapt.

Het belangrijkste voor Cybermiles is dat ze meer gebruikers krijgen. De gebruikers van 5miles zullen hoogstwaarschijnlijk de early adopters zijn, maar ook van buitenaf moeten mensen erin gaan geloven. Weten ze hierin te slagen dan kan dit goed uitpakken voor de CMT koers en leidt dit tot een hoge Cybermiles koers verwachting.

Als we de CyberMiles verwachting voor 2021 bekijken is dit moeilijk te voorspellen zoals voor ieder ander project. Op de korte termijn kan er van alles gebeuren met de koers. Positief of negatief nieuws kunnen een behoorlijke impact hebben. Ook de algemene trend in de crypto markt is belangrijk, naast natuurlijk de ontwikkelingen van het project zelf.

Wanneer we nadenken over de CyberMiles verwachting voor 2026 is dit al anders. Alles valt en staat nog steeds bij de ontwikkeling van het project door het team. Het project is in de eerste jaren na de bull markt in 2017 behoorlijk rustig gebleven.

In een markt zo groot als die van de e-commerce zijn grote spelers aanwezig. Wil het project echt voet aan de grond krijgen dan is er nog veel ontwikkeling noodzakelijk. Slaat het echter aan en weet het de juiste producten te ontwikkelen voor de juiste spelers in de markt? Dan lijkt geen enkele voorspelling te gek.

In het verleden hebben we al eens grote stijgingen gezien. Zo ging de koers begin 2018 binnen een maand met 516% omhoog. Of een dergelijke stijger er weer in zit blijft afwachten, maar onmogelijk is het niet gezien de grootte van de use-case.

* Currency in USD
Historical Price for CyberMiles

DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de CMT coin?

De CyberMiles coin is een aandeel in het ecosysteem. Als je vertrouwen hebt in het project, dan koop je de CMT coin. Je kunt het bewaren in je wallet als belegging, maar je kunt het ook staken met behulp van het DPoS systeem. Dit kan met een rendement tot 20%.

Bovendien krijg je als ‘staker’ een stem in het netwerk en mag je dus meebeslissen over de koers die het project neemt. De beloning die mensen krijgen door het staken kun je wel zien als een block reward.

Als beleggingsinstrument is het goed om de coin data te bekijken. Een belangrijke factor is de schaarste van de CyberMiles crypto. Dit kun je checken door de huidige supply (800,000,000 CMT) te vergelijken met de maximale supply (1,000,000,000 CMT). Bij de introductie zijn direct alle coins uitgegeven, hoe meer er inmiddels in omloop zijn hoe beter dit vaak is voor de toekomstige waarde.

Je kunt op het internet veel voorspellingen vinden, de een nog hoger dan de andere. Ik kan je niet zeggen of deze waar zijn of juist niet, maar alleen waarschuwen. Doe altijd goed onderzoek en neem nooit zomaar voorspellingen aan van een vreemde op het internet of in het echt. Je weet nooit wat de intenties van die persoon zijn.

Het is veel verstandiger om een eigen mening te vormen door de use-case, de markt en de coin data onder de loep te nemen. Volg jij al deze factoren op de voet? Dan ontdek je als eerste trends in de koers en kun je hier dus ook als eerste van profiteren.

Waar CyberMiles kopen?

De CMT coin is gemakkelijk te kopen via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de CMT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van CMT.

Heb je er vertrouwen in en wil je CyberMiles kopen? Maak dan een gratis account aan bij Bitvavo via onderstaande link en ontvang een welkomstbonus van € 1000 aan handelskosten cadeau.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste CyberMiles nieuws

Zoals ik je net ook al aangaf staat er al veel informatie op deze pagina die je hopelijk helpt met het vormen van een onderbouwde mening over CyberMiles en de CMT coin. De use-case en de markt waarin het project werkt is interessant, maar zeker ook CyberMiles crypto verwachting voor de toekomst.

Het CyberMiles nieuws van vandaag is de laatste belangrijke factor. Hou je dit goed in de gaten? Dan zie je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, de laatste samenwerkingen en ander positief en negatief nieuws dat de koers kan beïnvloeden. Een goede bron voor deze informatie is o.a. het officiële twitteraccount van het project.

Wat is CyberMiles?

CyberMiles is een crypto project dat momenteel op plaats 1459 staat op de lijst met grootste cryptocurrency. Het heeft een market cap van $ 6,686,485. De huidige CyberMiles waarde staat op $ 0.008358 met een handelsvolume in de laatste 24 uur van $ 5,268,585.

Gaat de CyberMiles koers stijgen of dalen?

Niemand kan je met zekerheid zeggen wat er gaat gebeuren met de CMT koers in de toekomst. Het is de verwachting dat de algemene crypto markt zal stijgen. Het is aan het team van CyberMiles om ervoor te zorgen dat ze deze lijn omhoog mee kunnen pakken.

Wat is de CMT coin?

De CyberMiles coin is de currency op het ecosysteem van het project. Je koopt het als je vertrouwen hebt in het project en kunt het gebruiken om een passief inkomen op te bouwen. Handelaren speculeren op de koers door het te kopen en hoger weer te verkopen.

Wat is de CyberMiles koers in euro?

De CyberMiles koers in euro is 0,007393 .

Wat is de CyberMiles koers in dollar?

De CyberMiles koers in dollar is $ 0.008358.

Waarom stijgt de CyberMiles koers?

De koers van CyberMiles stijgt op het moment dat meer mensen de CMT coin kopen dan verkopen. De vraag is niet hoog genoeg om het aanbod aan te kunnen en de overgebleven verkopers kunnen dus een hogere prijs vragen voor hun CyberMiles crypto.

Waarom daalt de CyberMiles koers?

De koers van CyberMiles daalt op het moment dat meer mensen de CMT coin verkopen dan kopen. Er zijn meer verkopers dan kopers, dus de verkopers moeten hun prijs omlaag doen om toch hun coins kwijt te kunnen. Negatief nieuws of een daling in het sentiment van de crypto markt kan hier invloed op hebben.

Wat is de beste CyberMiles wallet?

Er bestaan verschillende CyberMiles wallets. Ieder crypto project heeft zijn eigen wallet, maar je kunt cryptocurrency het beste bewaren op een hardware wallet.

Wat is de beste CyberMiles exchange?

Er zijn verschillende CyberMiles exchanges waarop je de CMT coin kunt kopen. Kies altijd een goede exchange. We hebben hier een overzicht voor je geplaatst van geschikte exchanges.

Het artikel Cybermiles verwachting, wat gaat de CMT koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht