In een nieuwe YouTube-video deelt Daan Rover, beter bekend als Crypto Rover, zijn kijk op de koers van Bitcoin (BTC). Hij voorspelt dat de opwaartse trend zal voortzetten en dat de cryptomunt door weerstandsniveaus rond de $69,000 tot $73,000 dollar zou kunnen breken.

Rover benadrukt het belang van een specifiek steunniveau waar Bitcoin recentelijk op heeft getest en met succes van heeft teruggekaatst. Dit niveau, samen met de betekenis van het 100-dagen gemiddelde, speelt een cruciale rol in zijn positieve voorspelling.

Invloeden van ETF’s en afnemende verkoopdruk

De video gaat dieper in op de recente geldstromen binnen Bitcoin en Ethereum (ETH) ETF’s, die een indicatie geven van toenemend vertrouwen onder investeerders.

Daarnaast bespreekt Rover de verminderde verkoopdruk vanuit de Mount Gox wallet, waarvan de impact lager zou zijn dan voorheen verwacht. Deze factoren dragen bij aan het positieve sentiment rondom Bitcoin.

Toekomstige prijsstijgingen

Een ander punt dat Rover aanstipt is de laatste Bitcoin halving in april, dat historisch gezien heeft geleid tot exponentiële prijsstijgingen.

De verwachting is dat dit effect binnenkort zal intreden, wat potentieel tot nieuwe hoogtes voor Bitcoin kan leiden. Rover blijft stellig in zijn geloof dat Bitcoin zal blijven stijgen, met een eerste winstdoel van $72,000 dollar.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Daan Rover verwacht doorbraak Bitcoin bij $69,000 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!