Deze ADA whale voorspelt vuurwerk voor Cardano

Een populaire Cardano (ADA) influencer, genaamd ADA whale, heeft aangegeven dat hij denkt dat Cardano “Groter kan worden dan wat dan ook in de crypto wereld”. Dit mits het gedecentraliseerde governance systeem goed blijkt te werken.

“Niet elke Cardano gebruiker snapt dit”

De influencer deelde op zijn Twitter zijn mening over Cardano. Hij gaf aan dat Cardano veiliger en meer gecentraliseerd is dan andere blockchains, maar dat de gemiddelde gebruiker dit niet altijd begrijpt.

Hij is dus van mening dat wanneer het gedecentraliseerde governance systeem onder de Voltaire update van Cardano doorgevoerd is en ook daadwerkelijk haar werk doet, we waarschijnlijk iets zullen zien dat we nog nooit eerder hebben gezien.

De Voltaire update van Cardano werd in de roadmap beschreven. Hier stond dat dit de “laatste stukjes die nodig zijn om het Cardano-netwerk een zelfvoorzienend systeem te laten worden” zijn. In deze update zal een stemsysteem geïntroduceerd worden met een schatkist systeem. Hierdoor kunnen gebruikers staken en hun ADA tokens gebruiken om het recht op een stem te krijgen. Deze stem kunnen zij gebruiken als er nieuwe voorstellen voor de verbetering van Cardano worden gedaan.

“Daartoe zal het Voltaire-tijdperk de mogelijkheid toevoegen voor netwerkdeelnemers om Cardano-verbeteringsvoorstellen te presenteren waarop door belanghebbenden kan worden gestemd, gebruikmakend van het reeds bestaande uitzet- en delegatieproces.” Is er in de roadmap van Cardano geschreven.

Cardano netwerk groeit enorm hard

Het Cardano netwerk doet het echter de laatste tijd erg goed. Zo heeft Crypto Insiders onlangs in een Premium analyse over Cardano beschreven hoe hard het netwerk wist te groeien in enkele maanden. Zo zijn er ondertussen al 3,5 miljoen wallets op het netwerk aangemaakt. Dit blijft in de aanloop naar de Vasil update alleen maar harder groeien.

Daarnaast was er voor het netwerk nog een mijlpaal bereikt. Het aantal smart contract die zijn ontwikkeld op hete Cardano netwerk is voor het eerst over de 3.000 heen gegaan. Ook dit is hard gestegen in de aanloop naar de Vasil update die over enkele weken uit zou moeten komen.

 

The post Analyse: Deze ADA whale voorspelt vuurwerk voor Cardano
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht