Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een grap maar uitgegroeid tot een belangrijke speler, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten vanuit onze Discord omgeving community waar liefhebbers en experts regelmatig hun analyses en toekomstvisies delen. De coin komt momenteel weer in interessante support zones, dus onze analisten willen graag een nieuwe update delen.

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin kon onlangs vertrekken vanuit de groene zone die de analisten van Crypto Insiders hadden getekend. Zoals verwacht maakte DOGE vervolgens een dipje naar deze zone, en daarom blijven de analisten positief. Dat legden ze onlangs als volgt uit in de Discord groep:

DOGE liet onlangs een stijgende lijn zien, waarbij de koers steeds nieuwe lokale pieken bereikte. In het verleden zagen we dat de koersstijging stopte toen DOGE de zogenaamde ‘liquidity zone’ bereikte, een gebied waar veel handelaren besluiten hun winst te nemen.

 

Hoewel de koers na deze momenten een dipje had, herstelde deze zich vrij snel weer. We kijken nu uit naar hoe de koers zich vanuit de ‘groene box’, tussen de $0,17 en $0,19 verder omhoog kan bewegen naar weerstandszones rond de $0,273 en $0,34. Dit zijn belangrijke punten waar DOGE mogelijk opnieuw weerstand zal ondervinden.

 

Een belangrijke zone in deze opwaartse trend is het doorbreken van de $0,23 met duidelijke overtuiging. Als dit lukt, kunnen we nog hogere koersen verwachten, mogelijk van $0,34. Kort gezegd, DOGE lijkt op weg te zijn naar een voortzetting van zijn bullish trend, met enkele cruciale punten die in de gaten gehouden moeten worden voor verdere stijgingen.

Datum analyse: 09 april Tradingview link:https://www.tradingview.com/x/lnKJHOTn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Dogecoin (DOGE) in groene zone, signaal voor grote koersstijging verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!