Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gelanceerd als een grap, maar inmiddels uitgegroeid tot een cryptocurrency met een grote gemeenschap, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor DOGE, gesteund door inzichten uit onze Discord community. Hier worden de nieuwste analyses en livestreams als eerst gedeeld.

Technische analyse dogecoin (DOGE) koers

Dogecoin lijkt weer wat kracht te tonen volgens onze analisten en dat kan leiden tot een nieuwe koersuitbraak. De analisten deelden onlangs de volgende analyse in de Discord omgeving:

“Eind april had DOGE een bodem gevonden en de koers was vervolgens flink gestegen. Hierdoor is er een ‘imbalance zone’ gevormd, waar de koers nu weer in is teruggekeerd en steun lijkt te vinden. Deze zone valt samen met het 50% Fibonacci-niveau, wat een positief teken is. 

 

Wij verwachten dat DOGE vanuit deze steunzone weer zal stijgen. Ons eerste target ligt op $0,17. We houden dit niveau goed in de gaten om te zien of de koers op weerstand stuit of er doorheen breekt. Een doorbraak boven de $0,17 zou de weg vrijmaken voor verdere stijgingen richting hogere niveaus.

 

De huidige prijsactie bevestigt ons vertrouwen in een opwaartse beweging. We blijven alert op verdere ontwikkelingen en passen onze strategie aan op basis van de koersbewegingen.”

Datum analyse: 10 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kXXkxj1Q/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Dogecoin (DOGE) kan stijgen vanuit steunzone, maar let op deze prijzen verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!