Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een grap maar uitgegroeid tot een grote speler, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten uit onze Discord omgeving waar liefhebbers en experts regelmatig hun analyses en toekomstvisies delen.

Technische analyse DOGE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe DOGE analyse gedeeld in de Discord groep. Hierin gaven zij het volgende aan:

Uitgezoomd zien we dat DOGE liquiditeit heeft opgehaald onder het laagste punt van $0,12253, een niveau waar veel handelaren hun winsten nemen. 

De koers reageerde daarop met een mooie stijging richting de highs van $0,165. Na het bereiken van deze high is de koers teruggezakt naar de imbalance-zone en de golden pocket rond $0,139. Ondanks deze correctie blijft de koers sterk, wat suggereert dat er verdere stijgingen mogelijk zijn.

We verwachten dat DOGE zal stijgen richting de Daily Imbalance op $0,182. Dit niveau vormt een belangrijk doel voor de komende tijd, aangezien de markt tekenen van herstel en verdere bullish bewegingen vertoont. Het is belangrijk om deze prijsniveaus goed in de gaten te houden voor een mogelijke voortzetting van de opwaartse trend.

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/cpg0t4hl/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Dogecoin (DOGE) stijging verwacht: experts letten op deze prijzen verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!