Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een grap maar uitgegroeid tot een grote speler, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten vanuit onze Discord community waar liefhebbers en experts regelmatig hun analyses en toekomstvisies delen.

Technische analyse DOGE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe DOGE analyse gedeeld in de Discord omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

DOGE bevindt zich momenteel in een onzekere zone, zwevend tussen steun- en weerstandsniveaus. Na een forse daling twee weken geleden, heeft de koers nog niet de kracht gevonden om significant te herstellen.

 

We verwachten dat DOGE mogelijk eerst de lagere grens van deze range wil verkennen, rond $0,1225. Als DOGE deze bodem bereikt en vervolgens een sterk herstel laat zien, kunnen we mogelijk een nieuwe stijging verwachten.

 

Het is cruciaal om de weerstand bij $0,1738 nauwlettend in de gaten te houden. Een doorbraak door dit niveau zou een belangrijk signaal zijn dat DOGE klaar is om zijn opwaartse beweging voort te zetten. Deze niveaus zijn bepalend voor de korte termijn bewegingen van DOGE op de markt.

Datum analyse:24 april Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kDoUR09e/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Dogecoin experts delen nieuwe vooruitzichten: let op deze prijzen verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!