Onlangs was op Crypto Insiders te lezen dat de koers van de Shiba Ina token (SHIB) maar liefst 22.000% in de plus stond ten opzichte van een maand geleden. Vandaag krijgt de koers weer een duwtje in de rug met een aankondiging van Binance:

De grootste cryptocurrency-exchange ter wereld gaat de Dogecoin (DOGE) spin-off noteren in de “Innovation Zone.” Deze zone is bedoeld voor nieuwe risktante cryptocurrencies met een zeer volatiele koers. Binance waarschuwt echter voor centralisatie omtrent SHIB: “de top #1, #2 en #5 wallets bevatten 50,5%, 7,0% en 3,0% respectievelijk van het totale aanbod.”

Het is overigens niet alleen Binance die SHIB gaat noteren, ook andere grote crypto-beurzen als OKEx, KuCoin en Crypto.com maken allemaal vandaag een dergelijke aankondiging.

De koers is het afgelopen uur onmiddellijk met 35% omhoog geschoten. Dat betekent dat de prijs vandaag 100% in de plus staat, 1.700% in de afgelopen week en maar liefst 44.000% (!) in de afgelopen 30 dagen. De SHIB koers bereikte zojuist een all-time high (ATH) van $0,000031. Volgens Coinmarketcap staat SHIB nu zelfs in de top 20 grootste crypto met een marktkapitalisatie van $12 miljard.

De koers van Dogecoin (DOGE) dook gisteren juist met 35% omlaag na het gastoptreden van Tesla CEO Elon Musk tijdens Saturday Night Live. Later kondigde SpaceX aan dat het een maanmissie alleen met DOGE zal financieren waardoor de koers weer enigszins herstelde.

The post Analyse: Dogecoin spin-off Shiba Inu (SHIB) wordt genoteerd op Binance en koers stijgt weer hard
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!