Electroneum naar een nieuwe exchange!


Omdat wij al een tijdje gehyped zijn over electroneum houden wij hun ontwikkelingen goed in de gaten. Er waren al wat geruchten over een nieuwe exchange waar ze naar toe willen gaan. Maar nu hebben e het officieel uitgebracht. Afgelopen nacht hebben ze het volgende bericht geplaatst.

ETN & NIEUWE EXCHANGE

Het is officieel! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we samenwerken met NEXT.EXCHANGE, waarmee je binnenkort uw ETN kunt verhandelen. We schatten dat we over 3 weken of zo actief zijn, omdat onze ontwikkelaars nauw blijven samenwerken met hun collega’s bij NEXT.EXCHANGE, om ervoor te zorgen dat we aan alle criteria voldoen die we nodig hebben en dat onze kostbare munten  in goede handen zijn.

Zoals je misschien al weet, is de CEO van EHI en Titanium – Michael Sto llaire – toegetreden tot het senior team. Michael helpt ons te filteren en de juiste uitwisselingen te vinden voor onze snelgroeiende business. Hij heeft uitgebreide ervaring en contacten, die beide ongelooflijk waardevol zijn bij het onderhandelen over de aanbieding van ETN, en we verwachten binnenkort meer nieuws voor je te hebben. 

Michael is snel volledig geëngageerd geraakt met het team en stuurt verrassende veranderingen. Vanaf vandaag hebben we al 3 exchanges voor snelle toepassing en, net zoals we graag alle details met u willen delen, hebben de strikte toepassingscriteria onze lippen stevig verzegeld! Ik ben er zeker van dat jullie allemaal zullen waarderen dat eventuele lekken over ons aanvraagproces ernstig zouden kunnen belemmeren, wat alleen maar frustrerende vertragingen zou veroorzaken. Dat gezegd hebbende, hoeven we niet te lang te wachten om de aankondiging van de exchanges te horen.

Terwijl Michael verder gaat, is het al heel duidelijk dat we door de stratosfeer gaten hebben getrokken om op dit punt te komen. Het is nu een wachtspel, dus laten we geduldig zijn als het proces zijn gang gaat en wij een geweldige basis leggen voor onze medaille.

Tot slot, laten we onthouden dat we slechts twee maanden live zijn geweest en dat we enorme vooruitgang hebben geboekt waar andere munten slechts in zo’n korte tijd van kunnen dromen. Een groot deel van ons succes is vanwege jullie, de gemeenschap. Jij bent de reden, jij bent de drijvende kracht achter verandering en we LOVE YOU voor al je geweldige ondersteuning.

Dank je!

Dit is positief nieuws voor ons natuurlijk, op dit moment is Electroneum alleen nog te verkrijgen op Cryptopia.

Maar wat is NEXT. EXCHANGE eigenlijk?

Next word een exchange dat in Nederland word gehuistvest. Je kan via de exchange met fiat geld betalen. Of dit straks ook via Ideaal kan is nog onbekend.
Op een later moment zullen we een uitgebreid review maken over deze exchange in de maak, voor nu bekijk hun website.

Deel dit bericht

Geef een reactie