Electroneum naar Kucoin, en misschien meer?


We zaten al een poos te wachten dat Electroneum op een andere exchange zou komen, De geruchten gingen al  even de rondte dat ze naar Kucoin zouden gaan. Er was al eerder een foto gemaakt waarop een advertentie te zien was van ETN en Kucoin op coinmarketcap.com. Maar nu is het officieel uitgebracht door Electroneum en Kucoin. Volgende week zal de coin worden toegevoegd op de Exchange.

Exchanges

De nederlandse NEXT.EXCHANGE zou ook Electroneum toevoegen op hun exchange, alleen is de exchange zelf nog niet online, dit had afgelopen week moeten gebeuren. Waardoor er vertraging is opgelopen is nog onbekend. Maar er is meer, Electroneum komt niet alleen naar Kucoin maar gaat ook naar QRYPTOSQRYPTOS  is een vrij nieuwe exchange gemaakt door QUOINE, het bedrijf achter de QUINOEX-uexchange. Het biedt vergelijkbare functies en handelssnelheden voor QUINOEX, maar accepteert geen fiat-valuta’s of wereldvaluta’s: QRYPTOS is uitsluitend ontworpen voor cryptocurrency-handel.

Meer geruchten

Maar speelt er nog meer? Dat zou zomaar kunnen, er word gesproken over een samenwerking met Samsung, dit zijn echter nog maar geruchten. De geruchten worden gebaseerd op de volgende aspecten.
1: Op de website van Electroneum word gebruik gemaakt van een Samsung telefoon
2: Er is een website gereserveerd samsungetn.com, op www.whois.com kan je gegevens achterhalen door wie de site word gehost. Dan zie je dat de website word gereserveerd door Samsung, althans zo lijkt het.
3: Er zijn al diverse berichten naar buiten gekomen dat Samsung in hun nieuwe telefoons een ASIC chip wit plaatsen. Deze chips worden gebruikt voor het minen van coins. Laat dit nou net de speerpunt zijn van Electroneum.

Al met al mooie geruchten, en wat voor impact zal dit krijgen niet alleen op de waarde van Electroneum maar ook voor cryptocurrency in het algemeen. Door een partner te hebben als Samsung heb je een groot bereik aan gebruikers.

GSMA

De GSMA vertegenwoordigt de belangen van mobiele operatoren wereldwijd en verenigt bijna 800 operatoren met meer dan 300 bedrijven in het bredere mobiele ecosysteem, inclusief fabrikanten van mobiele telefoons en apparaten, softwarebedrijven, leveranciers van apparatuur en internetbedrijven, evenals organisaties in aangrenzende industriële sectoren. Electroneum is als enige crypto company uitgenodigd op de conferentie. 26 Februari tot met 1 maart zal de GSMA plaats vinden.

 

 

 

 

afbeelding gebruikt van cointelegraph.com

Geef een reactie