Elongate verwachting: Wat gaat de Elongate koers doen?

De ene coin is de ander niet. zo zijn er zat coins die daadwerkelijk een probleem oplossen, maar er zijn ook coins die iets minder serieus zijn. Hier vallen ook de meme coins onder. Denk aan Doge coin of Shiba Inu, maar ook Elongate. Een coin ontstaan door een tweet van Elon Musk. Een meme coin, maar wel eentje voor het goede doel.

In dit artikel leg ik uit wat de Elongate coin is, hoe de Elongate verwachting eruit ziet en wat de Elongate crypto verwachting kan doen in de toekomst. Natuurlijk kan ik niet de Elongate prijs voorspellen, maar wellicht dat dit artikel helpt met jou onderzoek over deze coin.

Wat is Elongate?

Elongate begon als een meme. Op het moment dat Elon Musk een tweet plaatste op 25 maart 2021 met de tekst “If there’s ever a scandal about me, *pleas* call it Elongate.”. Het duurde niet lang voordat een groep programmeurs hiermee aan de haal gingen en de Elongate coin hadden gebouwd. 

Het idee is om via de meme cultuur die rondom bepaalde coins heerst te gebruiken om bewustwording te creëren in de strijd tegen wereldhonger. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diepgeworteld in de identiteit van Elongate. Blockchain en goede doelen gaan goed samen. Zo heeft Elongate al meerdere samenwerkingen met grote goede doelen over de hele wereld.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de community van Elongate zelf de goede doelen uitkiest. Elke maand wordt namelijk geld gegeven aan een goed doel. Dit geld wordt bij elkaar geraapt doordat iedereen 10% transactiekosten moet betalen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de functionaliteiten van Elongate. 

Van de 10% wordt 5% aan de kant gelegd voor het goede doel. De andere 5% is voor de Elongate crypto houders die het ecosysteem overeind houden. Je krijgt een bepaald bedrag afhankelijk van het aantal coins dat je bezit. 

Het ecosysteem heeft veel functionaliteiten. Zo worden er op het platform mobiele games gemaakt die jou belonen met bijvoorbeeld NFT’s, hebben ze een eigen social media platform en bestaat er een streamingdienst. Deze dienst kan je voor podcasts, series en film gebruiken. Elke content creator kan hier gebruik van maken.

Wanneer je hier gebruik van maakt en transactiekosten maakt gaan deze dus voor 50% naar een goed doel. Als dit gebeurd dan kan je op het Social Impact Management Platform zien wat het goede doel gedaan heeft met het geld. Goede doelen updaten hun behaalde doelen en nemen je mee in hun strijd. 

elongate is een van de weinige coins die zich zo focussen op goede doelen. Hierdoor is het platform duurder, maar ze brengen hierdoor blockchain wel in contact met de goede doelen over de hele wereld. Het is niet duidelijk wat de Elongate verwachting zal doen in de toekomst, maar wanneer Elon Musk met de coin aan de haal gaat kan het snel gaan. Of je hierop moet hopen is een andere vraag. 

Elongate koers

De Elongate koers is sinds 4 september 2021 te zien op Coinmarketcap. De prijs schoot in de eerste maanden hard omhoog, maar knalde daarna net zo goed weer naar beneden. De Elongate waarde verschilt met de minuut. Het kan hard gaan, maar dit maakt het soms moeilijk om het juiste instapmoment te kiezen. Schommelingen in Elongate prijs kunnen hevig zijn. Op Coinmarketcap staat Elongate in de top 3000.

Tijdens de prijsschommelingen bereikt elke coin zijn All Time High. De All Time High van Elongate werd behaald op 21 april. De koers stond toen op 0.0000009427 dollar.

Voor een mooie Elongate koersgrafiek kan je bovenstaande Coinmarketcap link gebruiken.

Elongate verwachting 2021 – 2026

Ik vind het zelf altijd mooi wanneer bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen. In deze tijd is het steeds normaler om dit te doen. Voor Elongate kan dit positief uitpakken, echter moet er voor een mooie Elongate koers verwachting wel een groei in gebruikers te zien zijn.

Het aantal gebruikers is vaak een belangrijk element voor de prijs van de coin. Het project biedt mooie diensten aan, maar in hoeverre is dit aantrekkelijk voor de normale man wanneer de kosten relatief hoog zijn. Er zijn meerdere bedrijven die deze diensten aanbieden. Er is veel concurrentie zowel op de blockchain als daarbuiten. 

Mooie samenwerkingen met goede doelen zijn in ieder geval goed. Zo zag ik dat het bedrijf Ocean Clean Up al een samenwerking is aangegaan. In hoeverre dit bijdraagt aan een positieve Elongate voorspelling is moeilijk te zeggen. Het betekent wel dat ze worden vertrouwd. 

Zolang de diensten goed werken en mensen bereid blijven om extra te betalen voor een betere wereld kan dit project best slagen. Misschien niet de grootste en de beste, maar wel eentje die denkt om de wereld.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de coin en je wilt meer onderzoek doen, dan kan historische data een goede indicator zijn voor je onderzoek. Kijk bijvoorbeeld eens naar het handelsvolume. Hoe hoger dit volume hoe meer mensen de coin gebruiken.

De Elongate prognose is onderhevig aan meerdere factoren. Wanneer we kijken naar de koersstijgingen in het verleden kan de Elongate verwachting voor 2021 nog best rustig blijven. Misschien dat we over meerdere jaren opeens enorme stijgingen zien. De Elongate verwachting voor 2026 kan zo 300% boven de huidige prijs uitvallen. 

Elongate coin

De Elongate token is gebouwd op de Binance Smart Chain. Hierdoor is het een BEP20 token. Er zijn genoeg Elongate coins gezien de 1 biljoen die ze hebben aangemaakt. De token wordt vaak geburnt. Hierdoor wordt de prijs gereguleerd maar ontstaat er ook schaarste. Schaarste kan een reden zijn om iets te kopen. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod kan de prijs snel stijgen.

Er zijn veel Elongate voorspellingen op het internet te vinden. Deze voorspellingen zijn niet altijd betrouwbaar. De factoren die worden meegewogen worden niet altijd gedeeld waardoor je niet weet waarop het gebaseerd wordt. Doe daarom je eigen onderzoek. Voor het snel handelen kan het handig zijn om het verschil in prijs te weten met een week geleden. Kijk hiervoor op Coinmarketcap.

Elongate kopen

Het kopen van Elongate is op eigen risico. Om dit risico te verminderen is gedegen onderzoek van belang. Meerdere factoren onderzoeken en de algehele markt in de gaten houden kan een goed begin zijn. De koers op Coinmarketcap kan je bijvoorbeeld in de gaten houden. 

Heb je vertrouwen in de coin en wil je gaan investeren, dan kan je dit op Pancakeswap doen. Om geld op Pancakeswap te zetten kan je Bitvavo gebruiken. Door daar Ethereum te kopen en het te versturen naar Pancakeswap bezit je binnen enkele minuten Elongate. Als je nog geen account hebt op Bitvavo, dan kan je die hieronder aanmaken.

  1. Geld storten met iDEAL
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Elongate nieuws

Het nieuws bijhouden rondom Elongate kan handig zijn om op korte termijn prijsschommelingen te voorspellen. Een overheid die crypto’s verbiedt of een grote hack kunnen desastreuze gevolgen hebben voor Elongate crypto. Elongate nieuws kan via meerdere kanalen bekeken worden. 

Op Twitter is Elongate erg actief. Ze hebben veel volgers waar ze contact mee houden. Voor Elongate nieuws is dit het medium om te gebruiken. Hieronder zie je via Twitter het laatste Elongate nieuws vandaag.

Het artikel Elongate verwachting: Wat gaat de Elongate koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht