ethereum all time high

Ondanks de dip van vorige week heeft Ethereum vandaag opnieuw een nieuwe All Time High bereikt. Het laat hiermee zien dat de verwachtingen nog steeds hoog zijn voor de toekomst. Ook heeft Ethereum meer van de totale market cap overgenomen op de cryptocurrency markt.

Hoe kan dit?

Een belangrijke reden voor de stijging van Ethereum is de interesse van de beleggers natuurlijk. Meer mensen kopen ETH en hierdoor gaat de koers omhoog. Wat hiervan precies de oorzaak is blijft gissen, maar de Berlin upgrade lijkt hiervoor een factor te zijn.

De Berlin upgrade van Ethereum werd op block 12.244.000 uitgevoerd (15 april). Hiermee moet een belangrijk pijnpunt van Ethereum, de hoge transactiekosten, opgelost worden. Ook moet de weerbaarheid tegen aanvallen van buiten omhoog gaan.

Rond het moment van de upgrade stond de koers op een All Time High en daalde vervolgens weer. Dit was in lijn met de rest van de crypto markt die vorige week een daling doormaakte. Inmiddels lijkt Ethereum het pad omhoog weer gevonden te hebben en hieruit kunnen we wel opmaken dat de verwachtingen voor deze laatste upgrade goed zijn.

Veel beleggers en ontwikkelaars willen graag op Ethereum aan de slag. Het opnemen van de tegoeden zorgt vaak alleen voor hoge kosten en dit weerhoudt mensen ervan om ermee te beginnen. Met de Berlin upgrade moet dit probleem verholpen zijn en dit kan leiden tot meer geïnteresseerden.

Vanmorgen bereikte Ethereum een All Time High van $ 2713,58. Dit is ruim 27% hoger dan het laagste punt vorige week. De actuele Ethereum koers is: $ 2,619.14.

Ook het aandeel van Ethereum op de gehele cryptocurrency markt is sinds eind maart flink gestegen. Op 29 maart bestond de totale market cap van de crypto markt voor 11,09% uit Ethereum. Op het moment van schrijven is dit 14,7%. Hieruit kunnen we opmaken dat Ethereum meer marktaandeel weet te veroveren.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het artikel Ethereum koers bereikt opnieuw All Time High, hoe kan dat? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!