Ethereum stijgt iets terwijl shiba inu, cosmos en polygon hard stijgen

Het herstel op de cryptocurrency markt zette afgelopen nacht voorzichtig voort. Bitcoin (BTC) kon met zo’n 2% stijgen en ook de totale marktkapitalisatie van alle crypto staat ongeveer 2% in de plus vandaag en komt op $950 miljoen uit. Desondanks zijn de meningen zeer verdeeld of de koersen hun bodems hebben gevonden. Men vreest nog altijd dat door de slechte macro-omstandigheden veel crypto de komende tijd nog dieper kunnen zakken.

Ethereum stijgt met 2%

Ethereum (ETH) piekte gisterenmiddag rond $1.120 en daalde vervolgens snel. De ether koers vond afgelopen nacht support op $1.050 en kon vervolgens gedurende de nacht weer iets herstellen. ETH stuit vanochtend op enige weerstand rond $1.100 waarmee koers vandaag 2% in de plus staat.

TRX, DOT, ADA blijven iets achter

Tron (TRX) kon afgelopen nacht ook iets herstellen, maar zakte harder gisterenavond. Daardoor komt de TRX koers met $0,064 ongeveer een half procent lager uit dan 24 uur geleden. Polkadot (DOT) bleef wat stabieler de afgelopen 24 uur en komt met $7,6 rond dezelfde prijs als 24 uur geleden uit. Cardano (ADA) dipte even onder $0,46 afgelopen nacht, maar herstelt naar $0,47 vanochtend waarmee de ADA koers ook op dezelfde prijs weer uitkomt.

XRP, LEO, DOGE, BNB trekken iets sterker aan

Ripple (XRP) lijkt in een voorzichtige opwaartse trend te zitten de afgelopen 24 uur en staat met een prijs van $0,327 vandaag 2% in de plus. Ook leo token (LEO) stijgt met zo’n 2%, maar heeft nog moeite met $6. Dogecoin (DOGE) kon al stukje sterker afgelopen nacht stijgen en staat met een prijs van $0,064 vandaag 3,5% in de plus. Binance coin (BNB) trekt nog iets sterker aan en komt momenteel op $223,4 uit. Dat is een stijging van 4,6% in de afgelopen 24 uur.

SOL, AVAX, SHIB stijgen flink, MATIC stijgt keihard

Solana (SOL) trekt nog iets sterker aan, maar heeft nog moeite met $36,5. Toch staat SOL al 5% in de plus vandaag. Avalanche (AVAX) stijgt zelfs met 6% en komt momenteel bij $17,5 aan. Shiba inu (SHIB) maakte gisterenmiddag nog een flinke sprong waardoor koers met een prijs van $0,0000103 zelfs 8% in de plus staat vandaag. Polygon (MATIC) steelt vandaag de show onder de grootste cryptocurrencies en stoeit momenteel met $0,5. Daarmee staat de MATIC koers vandaag maar liefst 23% in de plus.

Crypto top 100 hardste stijgers

Ook in de top 100 zijn wat flinke stijgers vandaag te vinden. Amp (AMP) en decentraland (MANA) staan 7% in de plus, thorchain (RUNE) 8%, uniswap (UNI) en iota (MIOTA) 10% en enjin (ENJ) 11%. Dan hebben we cosmos (ATOM) en sandbox (SAND) die zelfs met 12% zijn gestegen in de afgelopen 24 uur. Toch is MATIC niet de hardste stijger uit de top 100 vandaag, die eer gaat naar evmos (EVMOS). De EVMOS koers komt vandaag de top 100 binnen na een stijging van maar liefst 24%.

Crypto top 100 hardste dalers

Echter kleurt niet alles groen vandaag. Zo staat een reeks koersen vandaag 2 tot 3% in de min. Voor radix (RDX) is dat 5%, voor synthetix (SNX) is dat 14% en celsius network (CEL) zelfs 16%. Desondanks staan die laatste twee alsnog beide zo’n 55% in de plus ten opzichte van een week geleden.

Crypto Insiders Premium voor crypto analyses

Wil jij diepgaandere crypto analyses ontvangen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses van crypto. Via Discord premium omgeving van Crypto Insiders kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Ethereum stijgt iets terwijl shiba inu, cosmos en polygon hard stijgen
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht