Exchange

Stap voor stap instructies:

We hebben de toturial heel basic gehouden, er komt nog een vervolg met uitgebreidere details.

Ook hebben als voorbeeld HitBtc genomen, echter vele exchanges zijn het zelfde. Alleen de lay out verschilt nog wel eens en de fees ect. Maar het komt over het algemeen op  hetzelfde neer.

 

  1. Registreer voor een HitBTC-account door de knop “Register” in het bovenste navigatiemenu te volgen.

2. Klik na het voltooien van het registratie- en inlogproces op de groene knop “Deposit” in het bovenste navigatiemenu.

3. U wordt naar de pagina gebracht waar alle verschillende stortingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Voor deze uitleg hebben we ervoor gekozen om Ethereum (ETH) te deponeren, dus dat is degene die we zullen selecteren. Er wordt een vervolgkeuzelijst weergegeven met uw stortingsadres in zowel tekst- als QR-codeformulier.
Het proces voor het storten van Bitcoin is bijna identiek.

4. Breng het gekozen bedrag over naar het weergegeven adres.

5. Aangezien uw account wordt gecrediteerd voor het bedrag dat is overgemaakt naar HitBTC, wordt het in uw hoofdaccount geplaatst.

Breng het gedeponeerde Ethereum of Bitcoin over naar uw effectenrekening door op de pijl naar rechts naast uw valutabedrag te drukken en het bedrag te bevestigen dat u naar uw effectenrekening wilt overboeken.

6. Als de aanbetaling op uw rekening staat, bezoekt u het currency op die je wilt “kopen/ruilen” Als voorbeeld hebben  HVN / ETH gebruikt,

Selecteer het tabblad ‘Markt’ om HVN tegen de huidige marktprijs te kopen.

 

Voer het aantal HVN dat u wenst te kopen in het veld “Amount” in en bevestig uw selectie door op de knop “Buy markt” te klikken.

 

Bevestiging van handel wordt weergegeven in hetzelfde vak, samen met een groen vinkje.

 

U kunt ook uw HVN-saldo zien op uw accountpagina door op Account te klikken in de navigatiebalk onder het hoofdgedeelte van de navigatie.