Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Zilliqa (ZIL) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse zilliqa koers

De analisten van Crypto Insiders tekenden al de rode verkoopzone in een eerdere analyse van ziliqa, die exclusief was voor Premium leden. De analisten voorspelden toen dat de koers eerst naar deze zone zou stijgen en daar aanzienlijke weerstand zou tegenkomen.

Inmiddels kunnen we zien dat dit inderdaad gebeurt. In een nieuwere ZIL analyse, die al enkele dagen geleden met Premium leden was gedeeld, waarschuwen de analisten dat de ZIL koers vanaf hier flink kan dalen:

“De ZIL koers volgt onze eerdere technische analyse nauwkeurig. We zagen een 12345 Elliott Wave-patroon vormen met een tweede correctieve golf. Dit betekent een stijging richting de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, oftewel $0,029 en $0,030. 

De koers heeft dit precies precies gedaan en bereikte onze rode verkoopzone. Wij besloten zelf om hier winst te nemen en in te spelen om de verwachte daling met een shortpositie. Ons eerstvolgende doel ligt tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci, wat gelijkstaat aan een koers tussen $0,0093 en $0,001. 

In de Premium omgeving houden we deze positie nauwgezet in het oog en kun je snel een nieuwe analyse vinden voor ZIL.”

Deze analyse is 20 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Exclusieve crypto analyse: verkoopzone en weerstand onthuld
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!