Fetch.ai (FET), bekend om zijn rol in het toepassen van kunstmatige intelligentie binnen de blockchain-wereld, staat in het middelpunt van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van FET, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

Technische analyse Fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai houdt sterk stand in de groene zone van onze analisten. De koers lijkt zich klaar te maken voor een stijging naar nieuwe prijsrecords. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“De groene koopzone tussen $2 en $2,35 wordt mooi gerespecteerd. Vanuit deze zone verwachten we een nieuwe opwaartse beweging. Wij hebben in deze groene zone een positie in FET opgebouwd, anticiperend op een verdere stijging.

 

We willen als eerste de liquiditeit ophalen bij de piek van begin april, wat ons extra kracht kan geven om de all-time high van $3,49 te doorbreken. Een doorbraak van deze piek zou een positief signaal zijn voor verdere stijgingen.

 

Onze uiteindelijke targets liggen bij de 100% Fibonacci op $4,87 en daarna bij de 161,8% Fibonacci op $6,89. Dat zou een stijging van meer dan 200% kunnen zijn. We blijven in de Discord groep alert op verdere koersontwikkelingen.”

Datum analyse: 17 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/feMAcL9h/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Fetch.ai (FET) lijkt zich voor te bereiden op stijging van 200% verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!