metaverse

Forbes kondigde onlangs zijn intrede aan in The Sandbox Metaverse. Dit is een belangrijke stap voor de mediagigant in de richting van Web3 en digitaal onroerend goed. Door virtueel land te kopen in The Sandbox wil Forbes een permanente aanwezigheid creëren in deze uitgebreide online wereld.

Een Metaverse community hub

The Sandbox, bekend om zijn interactieve en door gebruikers gegenereerde content, biedt een platform waar Forbes van plan is een community hub te creëren. Deze ruimte bevordert interactie, betrokkenheid en samenwerking tussen deelnemers. Het brengt denkers, leiders en innovatoren samen om traditionele media-engagementmethoden te overstijgen.

Het virtuele landgoed dat Forbes voor ogen heeft, zal meerdere features omvatten. Dit zijn onder andere een luxueus zwembad, een elegante bar en een galerie met de 2024 Under 30-ontvangers. Deze elementen onderstrepen de inspanning van het bedrijf om een aantrekkelijke en visueel stimulerende gebruiksomgeving binnen de metaverse te creëren.

“Onze intrede in The Sandbox Metaverse is een bewijs van Forbes’ toewijding om de voorhoede van technologische innovatie te omarmen. Door een permanente aanwezigheid in dit digitale rijk te vestigen, openen we nieuwe wegen voor onze gemeenschap om te verbinden, leren en samen te groeien op manieren die voorheen ondenkbaar waren,” aldus Taha Ahmed, Chief Growth Officer van Forbes.

Interactieve ervaringen

De aanpak van Forbes omvat ook het gebruik van interactieve ervaringen zoals een speurtocht met QR-codes verspreid over het virtuele landgoed, die deelnemers naar exclusieve content en inzichten leiden.

Deze stap van Forbes in The Sandbox wijst op een bredere trend onder bedrijven die de metaverse verkennen als een nieuwe grens voor digitale betrokkenheid en merkverlenging. Het is vermeldenswaard dat na de aankondiging de native token van The Sandbox, SAND, een prijsstijging van 3% doormaakte, van $0,51 naar een piek van $0,53.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht The Sandbox of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Forbes koopt virtueel land in The Sandbox Metaverse verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!