Harmony (ONE) koers stijgt met 25% na grote aankondigingen omtrent SushiSwap en NFT’s

Vanochtend was al op Crypto Insiders te lezen dat de koersen van enkele cryptocurrencies uit de non-fungible token (NFT) markt vannacht hard zijn gestegen, voornamelijk Enjin coin (ENJ) staat maar liefst 34% in de plus. Klik hier om te lezen wat NFT’s eigenlijk zijn.

Een andere harde stijger afgelopen nacht was Harmony (ONE). Harmony is een proof-of-stake (PoS) en sharding netwerk die de blockchain segmenteert om transacties parallel te verwerken. De koers van harmony begon op 8 februari aan een enorme stijging die de prijs van $0,012 naar een all-time high (ATH) rond $0,222 op 29 maart bracht.

Dat is een stijging van maar liefst 1.750% in minder dan twee maanden. Het project kondigde in deze periode volledige compatibiliteit met Ethereum tools aan alsmede samenwerking met Travala.com en Reef Finance.

Na het bereiken van een nieuwe ATH corrigeerde harmony weer omlaag naar $0,125. Gisterenavond begon de ONE koers weer voor het eerst te stijgen sinds de ATH, en onmiddellijk met 25% naar $0,17. Deze trendommekeer heeft wellicht met de volgende twee aankondigingen te maken.

Op 6 april lanceerde de daVinci NFT marktplaats op Harmony. Deze marktplaats biedt de mogelijkheid om NFT’s te maken, kopen en te verkopen op het Harmony netwerk. Er draaien al enkele NFT projecten op Harmony als Atari, Beast Quest en LMA Art Gallery.

Op 7 april werd de lancering van SushiSwap op Harmony aangekondigd, een zogeheten decentralized exchange (DEX). Hiermee worden alle voordelen van Sushi op Ethereum (ETH) naar Harmony gebracht, maar dan zonder de enorme transactiekosten.

Harmony meldt in de aankondiging dat sinds de lancering van de Ethereum Bridge, een verbinding tussen Harmony en Ethereum, transacties op Harmony met 585% zijn toegenomen en het aantal actieve wallets met 195%. Met een marktkapitalisatie van $1,6 miljard staat Harmony op de 70ste plaats op het lijstje van grootste crypto, wat wellicht aanduidt dat er nog veel ruimte is om te groeien.

The post Analyse: Harmony (ONE) koers stijgt met 25% na grote aankondigingen omtrent SushiSwap en NFT’s
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht