‘Heeft Cardano (ADA) al nut?’ vraagt kritische miljardair Mark Cuban zich af, Hoskinson gaat discussie aan

De bekende miljardair Mark Cuban, onder andere bekend van zijn rol in het televisieprogramma Shark Tank, is gisteravond de discussie aangegaan met de Cardano (ADA) community. De discussie barstte los nadat Cuban stelde dat het voor cryptocurrencies niet genoeg is om enkel meer transacties te verwerken tegen lagere transactiekosten.

In reactie op deze tweet adviseerden een aantal Twitteraars hem om eens een kijkje te nemen bij Cardano. In reactie hierop vraagt Cuban zich echter terecht af of Cardano al voor echte use-cases gebruikt kan worden. “Gebruik je het al voor iets waar je waarde in ziet?”

Al gauw mengde Cardano-oprichter Charles Hoskinson zich in de discussie. Hij nodigde Cuban uit om zijn boerderij te bezoeken zodat ze een gesprek konden hebben over Cardano. Cuban sloeg dit echter af en noemde het een “red flag” wanneer iemand alleen privé een idee wil pitchen. Hoskinson reageerde hier verbaasd op:

Hoskinson liet het er niet bij en besloot een video te maken waarin hij Ethereum (ETH) en Cardano met elkaar vergelijkt. “Vorig jaar waren bij de eerste die een duurzaam proof-of-stake systeem hebben neergezet, iets dat Ethereum probeert met Ethereum 2.0, maar daarmee heeft gefaald.” Volgens de oprichter zijn veel app ontwikkelaars al van plan over te stappen van Ethereum naar andere blockchains. Hoskinson Voegt hieraan toe:

“Ondanks het feit dat we nog steeds geen smart contracts hebben ingeschakeld, zijn er al tientallen DeFi-applicaties die bekend hebben gemaakt naar ons ecosysteem te willen verhuizen of nieuwe apps die worden ontwikkeld in ons ecosysteem,”

Cardano doet het de afgelopen dagen bijzonder goed en breekt record na record. Toch is het netwerk nog altijd in ontwikkeling en dus nog niet volledig operationeel. Wanneer worden de smart contracts naar verwachting geactiveerd?

The post Analyse: ‘Heeft Cardano (ADA) al nut?’ vraagt kritische miljardair Mark Cuban zich af, Hoskinson gaat discussie aan
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht