Help Fonds Gehandicaptensport door NFT’s te kopen

Exclusief op de Masters Expo 2021 worden een oplage van 250 NFT’s verkocht. Voor elke verkochte NFT gaat er €100 naar Fonds Gehandicaptensport, een organisatie die zich inzet voor gehadicaptensport. Een prachtige actie van MilanTheArtist, een kunstenaar van zowel digitale als fysieke kunst. 

De NFT collectie voor Fonds Gehandicaptensport

De NFT collectie zal dus beschikbaar zijn op de Masters Expo 2021, een evenement waarop vele kunstwerken tentoongesteld worden. Voor elke NFT die verkocht wordt gaat er €100 naar het Fonds Gehandicaptensport. Aangezien er 250 stuks beschikbaar zijn kan er dus maximaal €25.000 opgehaald worden. Laten we hopen dat dat gaat lukken!

Fonds Gehandicaptensport is een organisatie die er voor zorgt dat ook de 1,7 miljoen mensen in Nederland met een handicap gewoon normaal kunnen sporten. Het is een organisatie die wij, als CryptoBieb zijnde, erg steunen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat sport beschikbaar is voor iedereen.

De laatste tijd zijn er vele acties waarbij Fonds Gehandicaptensport betrokken is, erg goed nieuws dus! Zo zijn ze bijvoorbeeld één van de goede doelen van Missie 538 van dit jaar. De missie van Fonds Gehandicaptensport luidt als volgt: “11 unieke sporters die op de wachtlijst staan helpen aan een sportrolstoel of sportprothese”. Laten we hopen dat dat gaat lukken!

Het bericht Help Fonds Gehandicaptensport door NFT’s te kopen verscheen eerst op CryptoBieb.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht