Icon

ICON (ICX) is een gedecentralizeerd blockchain netwerk dat richt op interoperabiliteit. Met ICON’s blockchain transmissie protocol kunnen andere netwerken connecten en transacties uitvoeren met elkaar. Dit zorgt ervoor dat verschillende blockchain netwerken van elkaar gebruik kunnen maken doordat ICON hier tussen zit. Het is een extra laag dat blockchain netwerken met elkaar kan koppelen. Ook biedt Icon dankzij hun crypto token ICX de mogelijkheid aan voor smart contracts, net zoals een netwerk als Ethereum. Icon

Het ICON netwerk wordt aangedreven door een eigen blockchain welke Loopchain heet, deze heeft de kracht om honderden transacties per seconde uit te voeren, waarbij alles transparant is. Hierdoor kunnen assets worden verhuisd en data worden gedeeld bijvoorbeeld. Het grotere doel voor ICON is om meer blockchains te koppelen dankzij de BTP technologie, zodat meer blockchains gebruik van elkaars netwerk en voordelen kunnen profiteren.

Het project is afkomstig uit Zuid-Korea en is al meerdere jaren één van de grootste blockchain netwerken afkomstig uit Zuid-Korea waar het een grote community heeft. Het bedrijf staat niet stil en werkt continue aan nieuwe ontwikkelingen wat erg positief is. De token van ICON heet ICX en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

Icon koersDe prijs van Icon

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Icon. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Icon verwachting – De laatste Icon koers

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.  ICON ICX

Zo is het team achter Icon dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Icon toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Icon kopen of verkopen

Wil je Icon kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Icon (ICX) te kopen in Nederland

[table id=4 /]

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Icon kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

 

Het bericht Icon verscheen eerst op Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie