Illuvium verwachting, wat doet de Illuvium crypto?

Leestijd: 5 minuten

Wanneer je onderzoek doet naar de cryptomarkt dan zul je ontdekken dat de cryptomarkt niet alleen een plek is voor economische handelaren, maar dat ook kunstenaars en gaming fanaten op de markt terecht kunnen. Er zijn namelijk voor gaming fanaten diverse spellen gebouwd op de blockchains, zoals Illuvium. Deze games hebben vaak hun eigen token. Illuvium maakt bijvoorbeeld gebruik van de ILV crypto munt.

Illuvium is dus een game die gebouwd is op de blockchains uit de cryptowereld. Bij het spelen van de game zul je beloond worden in de vorm van ILV crypto munten. Een bijzondere eigenschap van het spel is dat de karakters en personages uit het spel NFT’s (niet-fungibele tokens) zijn.

Dit artikel zal ingaan op een aantal aspecten van Illuvium. Zo gaat de use-case van het spel besproken worden en gaan we in op de rol die het ILV token vervult. We bekijken ook de illuvium crypto verwachting, ILV koers en gaan in op het laatste illuvium nieuws. Wat is de ILV verwachting?

Wat is Illuvium?

Zoals eerder genoemd is Illuvium dus een spel dat gebouwd is op een blockchain binnen de wereld van cryptocurrencies. Om meer precies te zijn is het spel gebouwd op de blockchain van Ethereum en maakt het spel gebruik van de layer-2 oplossing van het netwerk om schaalproblemen te voorkomen.

Het spel zelf speelt zich af in een fantasiewereld en kan geclassificeerd worden als een avontuurlijk spel. In het spel zijn een aantal spelmodi beschikbaar zoals de Battle Arena mode en de Adventure Mode.

Bij het spelen van het online spel zul je als speler ILV tokens verdienen. Deze munten kun je bijvoorbeeld opslaan in je wallet en op deze manier opsparen. Ook kun je ze omwisselen voor andere cryptomunten die je vervolgens kunt gebruiken voor verschillende toepassingen op de Ethereum blockchain.

Wat doet de Illuvium koers?

De initial coin offering van ILV vond plaats tussen 30 maart en 2 april 2021. Tijdens de token sale was de prijs van 1 ILV munt gelijk aan 88 dollar. Inmiddels is de initial coin offering afgelopen en hebben de makers van het spel maar liefst 51.640.000 dollar opgehaald. Op dit moment is de ILV waarde gelijk aan $ 89.42

De eerste koersgegevens van ILV zijn afkomstig van 1 april 2021. Tot het eind van de zomer van 2021 is de koers van de token relatief stabiel gebleven met een paar momenten van negatieve ontwikkeling. Vanaf augustus 2021 is de koers gaan stijgen, tot ongeveer eind 2021. Hoewel de cijfers tot op heden (mei 2022) in het groen zijn gebleven op basis van de gegevens van coinmarketcap, is de ILV prijs ten opzichte van eind 2021 wel gedaald.

De all time high staat op dit moment op een ILV waarde van $ 1,911.26. De all time high representeert de hoogste prijs die de koers van deze cryptomunt ooit heeft bereikt. De all time high prijs werd bereikt op November 30, 2021. Dit betekent dat het  434 dagen geleden is dat de prijs van de Illuvium munt zijn hoogtepunt heeft bereikt. De huidige market cap van Illuvium is $ 193,090,792. ILV staat op plaats 192 in de ranking van cryptocurrencies op basis van market cap.

Voor cryptohandelaren en investeerders is het belangrijk om het verloop van de ILV koers te volgen. Door namelijk als eerste op de hoogte te zijn van relevante ontwikkelingen kan een handelaar of investeerder tijdig zijn handelsstrategie aanpassen om zo maximaal te profiteren van de koersverandering. Ook kan een handelaar met koersinformatie een ILV prijs voorspelling opstellen die de handelsstrategie kan ondersteunen. Hieronder vind je de ILV koersgrafiek.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is de Illuvium verwachting 2023 – 2028?

Het doel van Illuvium is om zich te ontwikkelen tot ’s werelds aller eerste gedecentraliseerde game om via deze weg het ILV token wereldwijd te verspreiden. Naar verwachting zal Illuvium dichter bij het doel komen wanneer het platform meer gebruikers trekt. Een toename in interesse in het ILV token kan op zijn beurt de koers van de munt laten stijgen.

Maar hoe zit het met de koersontwikkelingen in 2023? Het is niet mogelijk om een voorspelling te doen met betrekking tot de koersprijs van ILV in de resterende maanden van 2022. Echter, als het online spel in de komende maanden populariteit wint, dan zal de koers van de munt uiteraard gaan stijgen.

Ook over de koersverwachting voor 2028 is niet met zekerheid een uitspraak te plaatsen. In de komende 5 jaar kan de cryptomarkt zich flink ontwikkelen en als Illuvium mee kan ontwikkelen dan kan het fantasiespel een erg grote rol gaan spelen op de cryptomarkt van 2027.

Hoewel de ILV prijs verwachting voor 2028 niet te benoemen is in cijfers kan een flinke prijsstijging voorkomen. Immers, in het verleden heeft de koers ook al een flinke stijging laten zien. Zo steeg de prijs in oktober 2021 met maar liefst 83%!

Wanneer je een ILV voorspelling leest op het internet dan is het belangrijk dat je deze Illuvium verwachting niet beschouwt als de waarheid. Niemand kan het verloop van de koers exact voorspellen. Doe daarom altijd zelf onderzoek naar de koersontwikkeling van ILV.

* Currency in USD
Historical Price for Illuvium
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de Illuvium coin?

De Illuvium coin heeft verschillende toepassingen binnen het ecosysteem waar het spel op draait. Zo vervult de ILV coin de rol van beloning voor spelers die bepaalde prestaties behalen in het spel. De spelers kunnen de munten die zij winnen opslaan in een online kluis om deze te waren.

Daarnaast kan de ILV munt ook gebruikt worden om te stemmen over diverse ontwikkelingen in het spel. En als laatste kan de munt gebruikt worden om in te handelen op de cryptomarkt.

Bij het handelen of investeren in ILV kun je kijken naar de koers en de schaarste van deze crypto munt. De schaarste van de munt kun je bekijken door de huidige ILV supply (2,160,088 ILV) te vergelijken met de maximale supply (7,479,062 ILV).

Over de afgelopen 24 uur heeft de koers enige volatiliteit vertoond. Het prijsverschil in de afgelopen 24 uur was -0.89%. Voor investeerders over langere termijnen kan het interessant zijn om het prijsverschil over een langere periode te bekijken, zoals een week. De ILV prijs over de afgelopen 7 dagen verschilde 34.76%.

Op het internet kan een influencer een ILV prijs voorspelling doen. Het is altijd belangrijk om deze voorspelling niet zomaar te geloven en om zelf onderzoek te doen naar de prijsontwikkeling. Door zelf onderzoek te doen naar de koers zul jij je handelsstrategie beter kunnen aanpassen.

Waar Illuvium kopen?

Wanneer je het Illuvium spel wilt gaan spelen en je wilt je tokenvoorraad aanvullen dan kun je ILV munten kopen. Deze kun je kopen op zogenaamde crypto exchanges. Crypto exchanges zijn online platformen die het handelen in cryptocurrencies faciliteren.

Bitvavo is een cryptocurrency exchange die naast ILV ook nog vele andere cryptocurrencies aanbiedt. De exchange is betrouwbaar en wordt al gebruikt door miljoenen handelaren wereldwijd. Dus wil jij starten met handelen of investeren in Illuvium? Maak dan hieronder een gratis account aan begin!

1⃣ Bitvavo. Bitvavo is de grootste exchange van Nederland. Je betaalt de minste handelskosten en profiteert van een groot assortiment aan potentiële coins. Winst betaal je direct weer uit op je bankrekening en je kunt betalen met iDEAL.

Zeer geschikt voor de beginnende én PRO trader. Schrijf je nu in voor de welkomstbonus en handel de eerste € 1000 zonder handelskosten.

2⃣ eToro. Op eToro kun je mee handelen met de experts. Kopieer simpelweg de trades van de PRO’s en maak winst zonder je zelf te verdiepen in alle verschillende cryptocurrency en economische theorieën.

3⃣ Binance. Binance is een van de grootste exchanges van de wereld. Het heeft een groot assortiment en veel interessante tools voor token sales, trading en het beheren van je portfolio.

Het laatste Illuvium nieuws

Dit artikel heeft allerlei verschillende aspecten besproken van Illuvium en het ILV token. Denk bijvoorbeeld aan de Illuvium verwachting, de use-case en de verschillende eigenschappen van het spel binnen de cryptowereld. Tot slot is het laatste ILV nieuws belangrijk.

Door goed het ILV nieuws van vandaag te lezen ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het spel, de nieuwste beloningen in het spel en de samenwerkingen die Illuvium start. Het officiële Twitteraccount van Illuvium is een goede bron van informatie als je meer wilt weten over het laatste nieuws.

Het artikel Illuvium verwachting, wat doet de Illuvium crypto? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!