Is dit een bulltrap? David bekijkt bitcoin, ethereum en fantom

Terwijl de rally van Bitcoin en vele alts zich blijft voortzetten, wordt de FOMO onder veel beleggers steeds groter. Is dit een bull-trap of juist het begin van een grote bull-run? Op welke niveaus moet ik bijkopen? Is het tijd om all-in te gaan? Komt de koers van bitcoin ooit nog onder de $20k? Dit zijn de vragen die ik de afgelopen week veelal heb gekregen en in deze video ga ik hierop in, deel ik mijn visie op de markt en bespreek ik tevens support en weerstand niveaus van Bitcoin, Ethereum en Fantom.

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

The post Analyse: Is dit een bulltrap? David bekijkt bitcoin, ethereum en fantom
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!