Afgelopen dagen bevindt BTC zich binnen een rechthoek tussen $6550 en $6650. Gezien er in het weekend vaak weinig actie plaatsvind is hij hier ook binnen gebleven en is zojuist een poging gedaan om de onderkant van de rechthoek op $6550 te breken, maar dit lijkt in eerste instantie weer een rejection te worden, aangezien er op dit moment een mooie hammer candle wordt gevormd.

KDW Bitcoin markt analyse Update 1-10

 


https://www.tradingview.com/x/pAQg9bBj/

In dat geval is het goed mogelijk dat we nu weer naar de bovenkant van de rechthoek gaan op $6650 en gaan proberen of we hier doorheen komen.
Mochten we hier doorheen breken hebben we resistance op $6700, $6800 en op $6900, waar we de trendline tegenkomen die ons er al een aantal maanden er van weerhoudt om door te breken.

Mochten we naar beneden uitbreken, onder $6550, dan zitten er goede supports op $6450 en $6400 waar ik dan ook weer een bounce omhoog verwacht.

Kijken we naar de Daily chart dan zien we heel duidelijk tekenen dat er een mogelijke grote prijsbeweging aankomt.
Dat is onder andere te zien aan de candles die steeds kleiner worden en een kleine body hebben (Doji candles), maar ook de Bollingband word steeds smaller.


https://www.tradingview.com/x/D4WoPT2g/

Een Bollingband die squeezed is een goed voorteken dat er een uitbraak kan gaan plaatsvinden en mocht deze prijsbeweging een stijging worden dan zou dat ons mogelijk door de lange termijn trendlijn kunnen krijgen, maar hier zal waarschijnlijk wel wat goed (bullish) nieuws voor nodig zijn.

 

Volg KDW Crypto Advice op Telegram