KDW Crypto Advice Bitcoin Update 25-02-19

BTC UPDATE📊

De afgelopen dagen hebben we een enigszins vreemd verloop van de BTC koers mogen aanschouwen. De markt is duidelijk nog steeds dusdanig klein dat de BTC prijs flink gemanipuleerd kan worden en dat is vervelend maar aan de orde van de dag en iets om rekening mee te houden.

Alles bij elkaar ziet het er na deze sell-off niet zo slecht uit en is er een redelijke kans dat we uiteindelijk weer een bullish vervolg gaan zien.

Kijken we bijvoorbeeld naar de weekly chart dan zien we dat de 50 moving average over de 100 moving average is gekruist. Gevoelsmatig zou dit een bearish signaal zijn, maar het geeft ook aan dat we een dusdanig grote daling hebben gehad in de afgelopen periode dat de sellers mogelijk wel klaar zijn en het tijd is voor een nieuwe uptrend.
De laatste keer dat we de 50 en 100 moving average bearish zijn gekruist, was in april 2015, en vrij kort hierna is de crpyto markt bullish geworden.

Tevens was de prijsdaling op dat moment in 2015, gemeten vanaf all time high ($1175), ~81% en is de prijsdaling op dit moment, gemeten vanaf all time high ($19891) ook ~81%

 


Tradingview

Als we op de wat kleinere timeframes kijken dan zien we op dit moment dat deze 100 moving average ons op zowel de daily als de 4H grafiek support geeft en dat op de daily ook de 50 EMA voor support zorgt, rond het $3800 niveau. Als deze support houdt dan kunnen we een stijging richting $4000 verwachten waar nu weer een resistance is gevormd. En zodra we daar doorheen zijn is de weg weer vrij tot aan de laatste high op $4300. Mocht $3800 niet houden dan vinden we nog een grotere support in de $3650 range.

 

Tradingview

deze BTC update is mede mogelijk gemaakt door KDW bekijk hier hun telegram channel.

Deel dit bericht