Leah Wald, voormalig CEO van Valkyrie Investments, is benoemd tot president en CEO van Cypherpunk Holdings, een openbaar verhandeld cryptobeleggingsbedrijf gevestigd in Toronto.

Wald, die al drie jaar in de raad van bestuur van Cypherpunk zat, neemt de leiding over na haar periode bij Valkyrie, waar zij hielp bij de lancering van meerdere innovatieve beleggingsproducten, waaronder het allereerste op de Nasdaq genoteerde Bitcoin futures exchange-traded fund. Dit nieuws werd dinsdag bekendgemaakt door het bedrijf.

Overgang en nieuwe kansen

Na de overname van Valkyrie door CoinShares International in januari, waarbij $530 miljoen aan beheerd vermogen werd overgedragen, bleef Wald achter om toezicht te houden op de private fondsen.

“Zodra die effectief waren overgedragen, was ik klaar voor de volgende kans,” vertelde Wald in een interview met The Block. Ze bevestigde ook dat ze directeur blijft bij Valkyrie.

leah wald tweet cypherpunk
Bron: Leah Wald op X.

Strategische visie en marktbenadering

Wald’s benadering bij Cypherpunk zal zich in eerste instantie richten op het beoordelen van de sterke en zwakke punten, en de kansen binnen het bedrijf en de bredere markt.

Het is nog te vroeg om te zeggen of Cypherpunk zijn eigen ETF-strategie zal nastreven, maar Wald merkt op dat de goedkeuringen van Bitcoin (BTC) ETF’s eerder dit jaar de deur hebben geopend voor nieuwe mogelijkheden binnen de sector.

Investeringen en marktpositie

Onder leiding van Wald heeft Cypherpunk recentelijk 1.507.692 aandelen van het Web3 gamingbedrijf Animoca Brands verkocht, hoewel Animoca nog steeds de op één na grootste holding van het bedrijf blijft na Bitcoin.

Daarnaast kocht het bedrijf meer dan 6.000 Solana (SOL) tokens tegen een gemiddelde prijs van $163 en heeft investeringen in Bitcoin mining, het Chia-netwerk en hardware wallet bedrijf NGRAVE. “Cypherpunk Holdings mag dan klein lijken, het is machtig,” zei Wald.

Voortzetting van leiderschap

Antanas Guoga, de voorgaande CEO van Cypherpunk, die Wald prees voor haar vermogen om “de grenzen van wat mogelijk is in blockchainbeleggingen te verleggen,” zal aanblijven als voorzitter van het bedrijf.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Leah Wald neemt roer over bij Cypherpunk Holdings als nieuwe CEO appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!