Litentry verwachting: Wat gaat de LIT koers doen?

Onze identiteit is enorm belangrijk. Het is wie we zijn en we kunnen ons hiermee identificeren. Met de opkomst van het internet hebben we onze identiteit echter steeds vaker online moeten gebruiken waardoor bedrijven data over ons kunnen verzamelen. 

Op iedere website moeten we ons identificeren voordat we in kunnen loggen, iedere aankoop wordt opgeslagen en we worden gevolgd bij iedere klik op het internet. Dit is niet praktische en de data wordt ook nog eens tegen ons gebruikt door bijvoorbeeld advertenties. Litentry vindt dat dit anders moet en werkt aan een oplossing.

We hebben het in dit artikel dan ook over Litentry. We gaan in op de Litentry verwachting en prijs voorspelling voor de toekomst. Met dit artikel hopen we je een beter beeld te geven over het project, de use-case en de potentie.

Wat is Litentry?

Litentry is een project dat een Decentralised Identity (DID) maakt voor haar gebruikers. Op het platform kunnen gebruikers in verbinding gebracht worden met decentrale protocollen die ervoor zorgen dat hun identiteit samengevoegd wordt.

Op het internet ben je als gebruiker op dit moment nog onderhevig aan de privacy policy’s van de website die je bezoekt. Het is algemeen bekend dat niemand dit leest, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Zo ben je je er vaak niet van bewust dat websites meer over je weten dan je lief is. 

Met deze data kunnen ze je vervolgens volgen op het internet, advertenties tonen of je zelfs beïnvloeden als er kwaad in de zin is. Dit hebben we gezien met de Amerikaanse verkiezingen.

Het idee achter Litentry is dat jij als gebruiker op z’n minst mee zou moeten profiteren van het gebruik van je data. Hiermee wordt in feite een combinatie gemaakt tussen het internet en de opslag van je data op de blockchain.

Dit wil Litentry voor elkaar krijgen met verschillende technieken zoals Identity Management waarmee een anonieme identiteit op het internet mogelijk moet zijn voor de gebruikers. Distributed storage dat ervoor zorgt dat de verzamelde data op een decentrale manier wordt opgeslagen over alle deelnemers over de hele wereld.

Identity staking is de feature waarmee gebruikers met hun data beloningen kunnen verzamelen door in feite je identiteit te staken. Voor de ‘gewone’ internetgebruikers is de Decentralised contributor functie erg interessant naar mijn idee. 

Hiermee kun je namelijk als gebruiker overal inloggen met eenzelfde identiteit. Geen grote hoeveelheid verschillende accounts die allemaal onderhevig kunnen zijn aan hacks en geen talloze wachtwoorden onthouden.

Litentry koers

De native coin op het Litentry netwerk is de LIT coin. Hiermee kun je onder andere een passief inkomen verdienen door te staken. Deze token is door twee tokensales op de markt gekomen. Tijdens deze vroege verkopen ging één LIT over de digitale toonbank voor $ 0,25 en $ 0,18. In totaal werd er ruim $ 4,4 miljoen opgehaald. De actuele Litentry koers is $ 3.44.

De eerste notering van Litentry op coinmarketcap was in februari 2021. Opvallend aan de LIT koers is dat deze relatief zijwaarts heeft bewogen ondanks een start midden in de bull markt van deze periode. 

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Litentry -2.86%. Het is goed om het koersverloop te onderzoeken om zo trends te ontdekken voor een mogelijke koersstijging of daling. Daarom hebben we hieronder de Litentry koersgrafiek voor je geplaatst.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Litentry verwachting

Het is heel erg lastig om een exacte Litentry koers verwachting te schetsen, dat geldt voor ieder project in de crypto wereld. Ten eerste is de algehele markt hiervoor belangrijk, maar ook de use-case en de ontwikkeling van Litentry zelf is doorslaggevend.

Als we kijken naar de use-case van Litentry kunnen we concluderen dat deze op z’n minst interessant is. Onze online identiteit wordt in de komende jaren steeds belangrijker, maar helaas zijn er ook nog steeds genoeg mensen die niet door hebben hoe belangrijk. Er worden slechte wachtwoorden gemaakt en dit wordt voor peanuts verkocht op de zwarte markt. 

Vervolgens worden gebruikers met hun eigen data misbruikt en ontvangen ze spam, phishing mails en ga zo maar door. Een decentrale tool die deze opslag voor je over kan nemen is daarom een goede ontwikkeling. Vooral voor de mensen die minder verstand hebben van de digitale wereld. Dit zijn de gebruikers die je als crypto project aan je zou moeten binden om groei in de toekomst te stimuleren voor een hogere Litentry crypto verwachting.

Ook voor bedrijven kan deze digitale identiteit een uitkomst zijn. Je hebt het vast zelf ook wel eens gedaan. Een extra e-mailadres aangemaakt om die extra free-trial te krijgen voor een spel of bijvoorbeeld een kranten abonnement online. Dit is niet meer mogelijk als iedereen een eigen online-identiteit heeft die toch anoniem is. Met de digitale identiteit wordt er een win-win geboden voor zowel bedrijven als de internetgebruikers.

Het is nu alleen zaak aan de ontwikkelaars achter Litentry om het product dusdanig goed te maken dat het een groot gedeelte van de internetgebruikers aan zich weet te binden. Hierdoor kan er een sneeuwbaleffect ontstaan en dit resulteren in nog meer gebruikers. Dit is positief voor de Litentry verwachting en LIT koers in de toekomst. 

Hieronder vind je meer historische data van de Litentry koers.

* Currency in USD
Historical Price for Litentry
Date Open Close High Low Volume

Litentry voorspelling 2021 – 2028

Een precieze Litentry koers verwachting voor 2021 – 2028 kan niemand met zekerheid schetsen. Zoals ik al aangaf heeft dit onder andere met de algemene crypto markt te maken en de ontwikkelaars van Litentry zelf.

Hoe meer hacks er voorkomen online, hoe duidelijker de use-case wordt. Het is helaas met zekerheid te zeggen dat er in de toekomst nog slachtoffers zullen vallen van diefstal van o.a. wachtwoorden. Ook is het duidelijk dat onze data voorlopig nog wel even tegen ons gebruikt zal worden. 

Het is aan Litentry zelf om ervoor te zorgen dat de internetgebruikers het project weten te vinden en zullen omarmen. Dit moet het team doen door een goed product te bieden en daarnaast een goede beloning voor je data. Als ze dit voor elkaar weten te krijgen is de kans aanwezig dat er een explosieve groei zal plaatsvinden en dat dit zal resulteren in een positievere Litentry verwachting. De tijd zal het uitwijzen.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van de LIT token 35.64%. Voor een belegging op de lange termijn kun je beter onderzoek doen naar de koers over enkele jaren. Hiervoor hebben we enkele voorspellingen voor je gevonden op het internet, maar wees je ervan bewust dat niemand dit met zekerheid kan voorspellen. Het dient enkel als startpunt voor je eigen onderzoek.

2021 $3,66
2022 $4,31
2023 $5,03
2024 $6,07
2025 $7,59
2026 $8,78
2027 $10,11
2028 $11,25

LIT coin kopen

Heb je interesse in Litentry gekregen en wil je de LIT token kopen? Dan kun je dit doen op verschillende exchanges, waaronder Binance. Deze exchange heeft het meeste handelsvolume en is eenvoudig in gebruik. Als je je inschrijft via onderstaande link ontvang je bovendien voor altijd 10% korting op je handelskosten. Ook als je nu nog niet aan de slag wilt is het dus goed om een account aan te maken.

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Het artikel Litentry verwachting: Wat gaat de LIT koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht