Metis Token verwachting, wat gaat de METIS koers doen?

Metis Token crypto behoort tot het Metis netwerk. Dit is een relatief jong netwerk dat de aandacht trekt van veel investeerders die geïnteresseerd zijn in het netwerk van Metis en het DeFi systeem waarvan Metis gebruik maakt.

Het mainnet van het Metis netwerk is gelanceerd op 19 november 2021. Wanneer je gebruikmaakt van het Metis netwerk dan zul je, ten opzichte van alleen een Ethereum laag, voordelen hebben op onder andere het gebied van transactiekosten, transactiesnelheden, functionaliteit en gebruiksgemak.

Dit artikel bespreekt diverse aspecten van Metis Token. De use-case en de voordelige eigenschappen van de Metis laag 2 zullen besproken worden. Daarnaast kijken we ook naar de Metis Token crypto verwachting, de METIS-koers en gaan we in op het laatste Metis Token nieuws. Wat gaat de koers van Metis Token doen?

Wat is Metis Token?

Metis Token is onderdeel van het Metis netwerk. Het Metis netwerk kan als een tweede laag toegevoegd worden in je ecosysteem wanneer je werkt op de Ethereum blockchain. Als tweede laag biedt Metis veel voordelen.

Als eerste kan Metis ingezet worden als oplossing voor de schaalproblemen van het Ethereum netwerk. Daarnaast kan Metis ook gebruikt worden als opslagruimte voor NFT-gegevens. Momenteel werkt Metis aan de ontwikkeling van nieuwe DAO’s en DAC’s voor het netwerk. Hiermee moet de invloed die de gebruiker van Metis heeft op de ontwikkelingen van het netwerk vergroot worden.

De Metis Token is de oorspronkelijke munt die behoort tot de Metis laag 2 oplossing. De munt kan gebruikt worden om te stemmen op diverse scenario’s die het verdere verloop van het Metis netwerk schetsen. Metis beschikt over allerlei verschillende functionaliteiten waaronder de mogelijkheid om dApps te verplaatsen van Web 2.0 naar Web 3.0.

Wat doet de Metis Token koers?

De ICO, initial coin offering, van Metis Token eindigde op 13 mei 2021. Tijdens de initial coin offering heeft Metis Token crypto maar liefst 3,000,000 dollar opgehaald. Met dit bedrag kon de verdere ontwikkeling van Metis Token worden gefinancierd en kon de laag 2 oplossing worden uitgerold. Tijdens de ICO was de prijs van 1 Metis Token gelijk aan 5 dollar. Momenteel is de koers van Metis Token $ 37.33.

De eerste koersgegevens van METIS zijn afkomstig van 14 mei 2021. Nadat Metis Token op de beurs geregistreerd was daalde de koers. Over een langere periode van ongeveer 3 maanden bleef de koers relatief laag. Vanaf september 2021 is de Metis Token koers zich gaan ontwikkelen.

Momenteel staat de all time high van Metis Token gelijk aan een waarde van $ 323.54. Deze all time high waarde is bereikt op January 16, 2022. Het is dus 114 dagen geleden dat de koers van Metis Token zijn all time high heeft bereikt.

De market cap van METIS heeft momenteel een waarde van $ 114,641,063. Dit betekent dat Metis Token op plaats staat in de ranking van cryptocurrencies op basis van hun marktkapitalisatie.

Tijdens het handelen of beleggen in Metis Token is het belangrijk om de koers van deze cryptomunt in de gaten te houden. Op sociale media platformen zullen zogenaamde experts en influencers een Metis Token voorspelling doen. Het is belangrijk om deze METIS-crypto verwachting niet zomaar te geloven en zelf onderzoek te doen naar de koers. Op deze manier kun je altijd adequaat en tijdig je handelsstrategie bijstellen om zo optimaal te profiteren van je investering. Hieronder staat de Metis Token koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Metis Token verwachting 2022 – 2027?

Inmiddels zijn in dit artikel al enkele aspecten besproken van Metis Token zoals de use-case en de koersontwikkelingen in het verleden. Zoals eerder genoemd biedt de Metis laag 2 veel oplossingen voor problemen waarmee de Ethereum blockchain kampt. Door deze oplossingen zal Metis laag 2 mogelijk steeds meer gebruikt gaan worden.

Als we kijken naar de Metis Token verwachting voor 2022 dan kunnen we hier weinig over zeggen. Dit komt omdat de koers op de korte termijn erg volatiel kan zijn. De koers wordt namelijk beïnvloed door een breed scala aan factoren zoals de nieuwsberichten rondom Metis Token en de samenwerkingen die het platform start.

Over de Metis Token verwachting voor 2027 kunnen we al iets meer zeggen. Door de oplossingen die de Metis laag 2 biedt kan de populariteit van Metis Token in de komende 5 jaar flink groeien. Dit zal de vroege investeerders en de koers van METIS ten goede komen.

Er is geen zekerheid te bieden rondom de ontwikkeling die Metis Token in de komende 5 jaar gaat doormaken. Echter, als de ontwikkelingen goed en voorspoedig verlopen dan is de Metis Token voorspelling voor de komende vijf jaar positief. De METIS-waarde zal dan gaan stijgen. De METIS-waarde heeft al eerder laten zien dat een flinke stijging mogelijk is. In december 2021 steeg de prijs namelijk met maar liefst 145.88%!

Het is altijd belangrijk om zelf onderzoek te doen naar de koersontwikkelingen rondom Metis Token. Dit komt omdat de berichten op sociale media soms gekleurd zijn. Bij het zien van berichten over Metis Token die geschreven zijn door influencers of experts is het altijd belangrijk om je te beseffen dat niemand met zekerheid de koers van Metis Token kan voorspellen.

Historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for Metis Token
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van METIS coin?

De METIS coin heeft diverse toepassingen. De meest voorkomende toepassing is het gebruik binnen de DAO van het Metis netwerk. DAO is een afkorting voor Decentralized Autonomous Organisation. Met behulp van METIS kun je meestemmen over de verdere ontwikkelingen van het Metis netwerk.

Als je wilt gaan beleggen of investeren in Metis Token dan is het handig om de schaarste van de METIS munt in de gaten te houden. De schaarste heeft namelijk invloed op de token prijs en METIS-prijs voorspelling. De schaarste bekijk je door het verschil te bekijken tussen de huidige supply van de cryptomunt en de maximale supply. De huidige supply van METIS is en de maximale supply is .

Over de laatste 24 uur hebben enkele koersschommelingen plaatsgevonden waardoor het prijsverschil van de Metis Token koers in de afgelopen 24 uur was. Over de afgelopen 7 dagen is er een verschil van -18.78% te zien in de METIS-prijs.

Waar Metis Token kopen?

Met behulp van METIS kun je dus een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het Metis netwerk. De METIS cryptomunt kun je gebruiken om te stemmen omdat Metis een DAO is. Maar waar kun je de cryptomunt kopen?

De METIS munt is te koop op Binance. Binance is een crypto exchange waar je cryptocurrencies of fiatvaluta kunt omwisselen in METIS. Door jaren van ontwikkeling is Binance een bekend en betrouwbaar platform waar veel cryptohandelaren gebruik van maken. Hieronder kun je een gratis account aanmaken op Binance om zo de eerste stap te zetten richting je investering in Metis Token!

 1. Koop geld via Bitvavo
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Metis Token nieuws

Inmiddels hebben we diverse aspecten van Metis Token besproken die invloed kunnen hebben op de koers van METIS zoals de Metis Token prognose, de use-case van de METIS munt en de voordelen van de laag 2 oplossing die het Metis netwerk aanbiedt. Het laatste Metis Token nieuws is ook belangrijk, omdat het nieuws invloed kan uitoefenen op de ontwikkelingen van de koers.

Het is belangrijk om het Metis Token nieuws van vandaag in de gaten te houden om altijd op tijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo kun je optimaal met de ontwikkelingen meebewegen en de juiste keuzes maken wanneer je deelneemt in de DAO van Metis Token. Het officiële twitteraccount van Metis Token is een betrouwbare informatiebron.

Het artikel Metis Token verwachting, wat gaat de METIS koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht