Mike Tyson is van plan om “All In” te gaan op Solana, wint hij zo de wedstrijd?

Voormalig zwaargewicht kampioen bokser Mike Tyson twitterde onlangs over “all-in” gaan op Solana, een van de top “Ethereum killers”.  Waarom wil hij juist op deze munt all-in gaan?

Mike Tyson een ware crypto fanaat

Mike Tyson is dol op crypto en blockchain technologie en brengt al jaren allerlei crypto-gerelateerde producten op de markt.

In 2015 stapte hij in het Bitcoin gokken door een in Las Vegas gevestigde geldautomaat te lanceren na een samenwerking met Bitcoin Direct. Het project is het onderwerp geweest van beschuldigingen van fraude, die heftig ontkend zijn.

De voormalige bokskampioen lanceerde in 2016 ook een Bitcoin wallet, in samenwerking met Bitcoin Direct. In de jaren daarna was het vrij rustig op het gebied van het lanceren van nieuwe producten.  

In 2021 besloot de legendarische bokser ook in de NFT markt te duiken. In juli kondigde de bokser zijn eerste NFT lijn aan na een samenwerking met creatief bureau 1ofone. De lancering ervan vond plaats in augustus.

Tyson begon onlangs ook Dream (DREAM), een onbetrouwbaar ERC-20 token, te promoten. Hij beweerde dat het token een “revolutie” in de ruimte zou kunnen veroorzaken en de gemeenschap zou kunnen helpen bij het aanpakken van geestelijke gezondheidsproblemen.

Nu wil hij helemaal losgaan op Solana. Alvorens dat te doen vroeg “Iron Mike” in september 2021 aan al zijn volgers op Twitter of het verstandiger zou zijn te kiezen voor Ethereum of of Solana. Het opmerkelijke is dat hij in juni 2021 dezelfde vraag stelde aan zijn vijf miljoen Bitcoin en Ethereum volgers.

De concurrentie tussen de twee ketens wordt heviger. JPMorgan en Bank of America voorspelden onlangs dat Solana marktaandeel zal blijven wegvreten van zijn grootste rivaal. Lagere decentralisatie wordt beschouwd als een redelijk compromis om een voldoende mate van schaalbaarheid te bereiken.

Toch heeft Solana de afgelopen maanden met meerdere technische problemen te kampen gehad. Deze tonen aan dat het netwerk misschien nog niet klaar is voor wijdverbreide toepassing.

Het artikel Mike Tyson is van plan om “All In” te gaan op Solana, wint hij zo de wedstrijd? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht